ICEMAN8241: Tak nakonec je to uplne jinak. Prolitnul jsem hromadu clanku a jednu z tech knih, co jste mi doporucovali. Podarilo se mi pro to nadchnout pritelkyni a najeli jsme na to uplne. Tedka je to asi 14 dnu co jedeme paleo.
Tak vaha sla z 88 (2kg se mi podarilo shodit 14 dni predtim, kdyz jsem jel ten svuj jidelak, co jsem postoval predtim) na 85,5. Snad to neni jen voda a svaly, kazdopadne dost popojel pasek, coz je pro me nejdulezitejsi. Cil je zatim 80 kg. (Vyska 178).
Co se tyce jak jsem to snasel, tak dost v pohode, vzhledem k tomu, ze nepiju, nepotrebuju k fungovani denne kavu a cuktry jsem vyradil uz predtim to pro me byl v podstate upgrade co se tyce mnozstvi jidla a toho co muzu jist. Maso is fucking awesome. Neni pro me problem si to predstavit jist dlouhodobe. Mliko mi nechybi, kavu jsem se naucil pit bez mlika celkem rychle.
Vzhledem k tomu, ze to teda jim podle knizky od oka, tak jsem vysadil praskovej protein. Multivitamin a rybi olej jsem nechal, tim snad neni co zkazit.
Posledni vec je, ze to kombinujeme s tim prerusovanym pustem, jedeme 16/8, jime od 11:30 do 19:30 (chtel jsem mit rezervu, jakmile se vaha zastavi na dyl nez 14 dni, tak bych jel 18/6 + nechtel jsem hnedka pritelkyni odradit). Jak moc to pomaha nebo ne netusim, kazdopadne mi to vyhovuje jako forma stravovani, protoze nemusim myslet na jidlo cely den, vetsinu dne bud spim nebo jsem syty a tech par hodin mirneho pocitu hladu denne je spis prijemnych nez neprijemnych. Jidla jim 3 v 11:30, 16:00 a 19:00.
Co se tyce energie, tak v pohode. Celkove je mi tak nejak lip, ale je moc brzo na to, abych objektivne posoudil cim to presne je.
Jinak, rekli by jste, ze je problem jist denne 3 vajicka? Jsou to vetsinou normalni vejce z shopu, zadny uzasne prirodni. (Maso berem z reznictvi, nebo se snazime nejak vybirat, ale nedelam si iluze, ze to je vzorovy paleo maso).