TRIPLT: to dost zalezi co s ni pak planuju, ale pokud neutral, tak pouzivam grapeseed olej (z hroznovych seminek), dam dva nejkvalitnejsi zloutky co sezenu v pokojove teplote k tomu pokojovou teplotou ohraty olej a micham dokud to neni .. a pak jen mirne dosolim, dopeprim (bily pepr se tam hodi vic) a dam tam citron ci bily vinny ocet a uskladnim ... jinak z cisteho extra virgin mi to moc nechutna, pokud to clovek chce pouzit jako solo prilohu, takze lepsi pouzit nejaky pomace, nebo michat s dalsima orechovyma, ale pak uz je to hodne draha sranda, jako v pripade treba lanyzoveho oleje :D .. ale nekdo to ma rad, ja se nebojim treba pouzit chilli napusteny olivovy olej, protoze chci palivou majo .. a clovek pak z toho uz ma hotovy produkt a nemusi s nicim dale michat
AOTEAROA: to fakt nezavidim, ale diky 'bohu' a hlavne vedcum je na to vcelku schopna a jednoducha medikace :) A to loupani dost pomaha, to je pravda... kamarad se taky obsypaval i z meho skveleho pomerancoveho kolace, kde jsou jen blansirovane a ne zase v tak velkem mnozstvi..
MALKE: ja to necetl, ale citronem nebo cukrem se zloutek uvari bez pristupu teploty, coz resi pripadny problem ... ale salmonely se fakt nebojim, vejce pouzivam cerstve a co nejvyssi kvality, majoneza se pak spotrebuje v ramci max tydne, ale vetsinou driv.. kdybych mel mit strach z kazde potencialni nemoci, ktera kde je, tak jsem breatharian s plynovou lahvi na zadech