Ahoj, tak uz nějakých 9 týdnu jsem bez mouky a cukru, vedly k tomu jednak vleklé zažívací potíže bez zjevného původu (alergie na lepek a laktozu opakovaně testy vyvrácena) a jednak potřeba ztratit na objemu. Ačkoli mě předtim nikdo nehodnotil jako tlustou, teď mi každy říká, ze jsem hrozne hubená - a ja mam osobně pořad rezervy :) Taky jsem k tomu přidala 2x - 3x tydne funkční trenink a hlavně na obvodech jsem hodne ztratila, v pase mam zase 60, boky šly taky dolu, na 92, zažívací potíže se srovnaly. Dřív jsem jela především na cukru, od mala jsem enormně na sladké, takze kupodivu mi vic nez pečivo (byla jsem zvykla péct min 1x tydne chleba a 1x tydne neco sladkého) chyběla čokoláda a tak třeba 3 týdny se v podstatě veškerý můj vnitrni monolog týkal jen toho, jak strasne bych si dala neco sladkého. Teď se to nejak zlomilo, kupodivu v době, kdy jsem trávila nejvíc času v praci (v kavárně s kvantem sladkosti na očích). Do změny jídelníčku se mnou šel i partner, evidentně mu to taky svědci, ze je hubenej mu snad říká jeste vic lidi, nez mne. Kdyz jsme doma nebo ve městě jidlo není problem, co ale řeším je, co připravit do práce, kde jste 13 hodin, nemáte cas odejít se najíst ven a z tepelné úpravy pripada v úvahu max ohrati v mikrovlnce. Nemůžu do nekonečna péct slaninove muffiny, to vám taky začne za chvíli lézt krkem a jist studené předem upravené maso taky nic moc. Nějaké nápady?