• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALONSYPrimal a paleo - zkušenosti, recepty
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    SIVER: souhlasim... ;-) taky se mi Jídlo na... četlo mnohem lépe... :)
    SIVER
    SIVER --- ---
    AOTEAROA: Taky jsem jí teď koupil,ale čte se mi hůře než Jídlo na první místě. To je super kniha :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    ALONSY: díky :) inspirativní
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    CONTINUITY: zamluveno .)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    ALONSY: co je to za knihu ? třeba bych si ji vzala...:)....dej odkaz
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    AOTEAROA: Néééé!
    Zrovna jsem sem šla s nabídkou toho, že bych to tu třeba za 350 prodala.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    tak jsem si objednala Primal Blueprint a těším se na četbu :) nějak jsem se pořád nedostala k tomu Jídlu v češtině, tak to tímhle rovnou přeskočím :))
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    Ted jsem narazil na novou zrejme poloprivatni paleo kavarnu. Je to pod rouskou crossfit committed a pisou pro cleny a pratele... ale lide kolem jsou zpravidla vreli, takze by to mozna nebyl problem se domluvit, kdyby mel nekdo zajem.

https://www.facebook.com/pages/Cafe-Garage-CrossFit-Committed/565111036933930
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Když už jsem u snídaní, tak co taková vařená vajíčka s majonézou... :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MMETLA: Díky, po pravdě řečeno ano, mám chuť se ptát a rozhodně na to dojde :)

Jojo, to byla prostě hloupost, to tu vytahovat, jasně že různé přístupy k výživě jsou v různých věcech protichůdné, a nemá smysl se v tom moc hrabat, každému prostě, co mu vyhovuje..:). Nenapadlo mě, že ta kombinace je v paleu zásadní, což podle příspěvků níže zjevně pro hodně lidí je. Kdybych to tušila, nesahala bych na ni :))
    MMETLA
    MMETLA --- ---
    CONTINUITY: Hele klidne pis, klidne se ptej, obcas proste slapnes nekomu na kuri oko, ale vetsinou to jen vychazi z toho, ze vlastni optikou nevidime problematicke casti naseho sdeleni, jako to vidi svou optikou a pres sve filtry jini ... Koncept a principy ajurvedy se daji zcasti prenest do paleo, ale dost lidem to nebude po vuli :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    zdravím....

Smazala jsem odsud svou stranu nesmyslného flame se Zuzkou, kterej začal mým nerozvážným komentářem k jednomu obrázku, aby to tu nezaclánělo.

LISHKA: Teď na několikátý pohled to vlastně vypadá, že by to mohlo být docela mňam :)

Zajímá mě paleo, zkušeností jsem přišla na to, že dost funguje, je dobře, že je tu toto inspirativní auditko, a dál si to tu budu raději jen potichu číst :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AXTHEB: tak to já slaninu mám ráda opraženou. Pak to stáhnu z plamene a mrsknu tam jabko, banán a vejce... libový =)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LUCIASHECK: Ja jim studenou slaninu a zakusuju jabkama, zadna panvicka.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AXTHEB: k tomu přihazuju ještě ten banán :-D a občas to celý zaleju vejcem =D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LUCIASHECK: Ja zas anglickou slaninu s jabkama.
    TUILE
    TUILE --- ---
    LUCIASHECK: ja si mazu pastiku na jabka, i kdyz kedlunbu mam pod tou pastikou asi krapet radsi.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CONTINUITY: parmská šunka s broskvema upravená určitě není, vejce vařim jen do té míry "aby se neřeklo" a jablka v tom sádle spíš jen tak lehce prohodim :-D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    já řeknu jen to, že miluju vejce s banánem, jablka na sádle a parmskou šunku s broskvema :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam