MMETLA: Vždyť jasně, vůbec nic proti těm břemenům celkově nemám, přijde mi to celý jako dobrej a sympatickej přístup.
Předpokládám teda, že dobrej vstupní level, je začít s takovým břemenem, které zvládáš ;-DD
A s tím kardiem, jasně chápu, že pokud to někdo takto extrémně dělá, tak se na něj pak ta poučka, že to není moc dobrý, vztahuje :)
Jasně, je to o lidech, co máš kolem sebe, opravdu lidi co znám, pokud se hýbou, mají tendenci právě k různým přirozeným aktivitám, jako je fyzická práce, tancování, činnosti okolo táboření, a hodiny kardia denně neprovozuje nikdo, takže zřejmě prostě nemám představu o rozšířenosti takové činnosti.
Žila jsem v představě, že většině lidí dělá extrémní problém najít si v běžném denním režimu na pohyb i jen jednu hodinu denně, znám to např. z praxe ashtanga/vinyasa jógy, kde nás byla hrstka, co byli schopni/ochotni praktikovat samostatně doma půl hodiny až hodinu denně, všichni ostatní, ač nadšení a všechno, tvrdili, že čas/vůli najít prostě nedokážou....
Proto mi připadalo takové skoro zbytečné varovat lidi před nadměrným pohybem nějakého druhu ;-)
Je pro mně tedy nová informace, že lidí, co si soustavně najdou víc než hodinu, je i u nás nějaký podstatný počet. Díky za rozšíření obzoru :)