ZUZKAOU: Já si ujíždím na tom převařeném másle k zelenině a vůbec ke všemu. Ale nějaké ty omáčky si chci také připravit.
Nemůžu se dočkat, až si dám ghee s hořkou čokoládou, ale to nejdřív až mě přejdou ty šílené chutě.
(Věřím, že se ve Whole30 ta dobrá čokoláda může, ale ne v případě, že bez ní téměř šílím. Stejně tak brambory nasadím až tak koncem druhého týdne.)
Ten květák jsem fakt nepochopila, první den vypadal moc pěkně a druhý den smrad jak ze zkaženého masa.
Mám připravenou brokolici, fazolky, zelí, pórek, květák, lilek (ten se mi asi nepovedl, nikdy jsem ho neměla a hodlám mu dát druhou šanci, když mi nepojede) a pravděpodobně ještě něco, co si nepamatuji.
Z masa chilli, mleté s česnekem, solí, pepřem a vepřový ocásek.
Toho chilli je šílenej kýbl, ale naštěstí když se mi to nebude zdát, nebo to bude vypadat, že to nedojím, tak furt je ta možnost to zamrazit.