NYX: jo, mně šlo právě spíš o nějaké konkrétní tipy, protože mi přišlo že jsem tu párkrát zaznamenala info tipu "jo tenhle kokosák je úplně nejlepší a maj ho jen v makru" nebo tak něco ;) my to máme hodně z ruky, takže na častější nákupy určitě ne, navíc bohužel bydlíme v menším bytě a disponujeme pouze jednou lednicí, která nám často nestačí - s mužem též sníme o obřím mrazáku, který si jednou pořídíme (on vášnivě rád vaří a já prosazuju koncept maso+zelenina). už nám nestačí ani špajz - snažíme se samozřejmě ušetřit jak to jde, ale nekupovat sračky. poslední dobou máme rutinu v neděli večer udělat týdenní nákup v Lidlu, máme tam svoje oblíbený produkty, v podstatě mléčný produkty, nějaký maso (občas nakoupíme maso i jinde) a zelenina, takovej ten základ na navaření na několik dní - na speciality nejsou peníze.
nicméně teď jsme dělali oslavu narozek, tak to už mělo smysl tam zajet, a všechno super - brazilská roštěná, mořský slávky, kokosový mlíko, citronová tráva, většina věcí co bysme jinak sháněli složitějc tam byla na jednom místě.
občas tam jezdím na nákup pro firmu, tak mě napadlo to využít a občas vzít i něco pro nás, proto se ptám po těch tipech ;)