Pár postřehů pro případný kupce S6 EDGE
Po měsíčním používání S6 E přecházím na M9, protože paradoxně zahnutej display je asi jeho největší slabina. Po stránce designu je to pěknej kousek, zadní část se ani moc nepatlala, jak strašily články (mám bílou variantu). Ale díky "přeteklýmu" displayi se telefon nepohodlně drží a sem tam člověk nechtěně stiskne display aniž by chtěl. To by až tak moc nevadilo, člověk si zvykne na všechno, ale sakra, proč bych si měl za 27tis zvykat na nepohodlnej telefon?? Obyč S6 je na tom mnohem líp...nedivil bych se, kdyby EDGE byl za chvíli levnější, než S6:)
A asi největší problém s přicházejícími slunečnými dny : Ohnutej display hází odlesky, na slunci je to mizerie, rohy se tím pádem stávají nepoužitelný a opticky zmenšují viditelnou část...
Někde na mobilmánii jsem četl recenzi a doporučení nekupovat si EDGE a jít radši do "obyč" S6. Stejně jsem po něm hned skočil, jak to bylo možný. Ale po více jak měsíčním testování EDGE musím souhlasit. Vypadá hezky, netradičně, budete občas "hvězdou" u stolu, ale bude to Pyrrhovo vítězství. Ti , kteří neodolají, mi dají časem za pravdu.