• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

    Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

    Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: bohuzel nemam z S10E, ale kdyz sem zkousel hdr, bylo to docela spatny.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: na mobil teda hodně dobrý!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    co ma S10 brutalni, je HDR. Jako to sem fakt nikdy nevidel, aby fotak zvladnul kompenzovat takovej rozdil jako je vnitrek auta a venkovni (dost nedifuzni svetlo)... sledujte. (Na tu fotku sem nesahnul, jen ji zmensil z 4000px na 2000px)

    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: nemel, imho. Proste je to pomalejsi, ta s10 lita jak svine, ted to testuju. A btw, s10e fakt foti o poznani hur nez s10, ted delam srovnavaci foto, tak to muzu nahodit, jestli chcete...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tak Samsung je doma...ale já ne... :O/

    Ale buď dnes večer nebo zítra ráno si s tím začnu hrát... :-)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DRAGON: Nemel si nakej vadnej kousek ? Jelikoz se zadna recenze o tom nezminuje a neni duvod proc by to melo bejt horsi, ocekaval bych maximalne srovnatelny.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: sakra...no doufám že S10 na tom bude líp... :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: jeste me napadlo, ze sem to testoval jenom tak hodinu, treba to nebylo jeste poradne nacachovany a "zajetý", ale nevim nevim... a ten fotak je fakt otresnej. Nejen ultrawide, ale i ten normalni zakladni, kdyz ho clovek zoomne v editoru na 100%, tak je to mnohem horsi nez s9
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    DEB: to by mohlo zabrat.otázka je kde. já se v telefonech vyznám na úrovni průměrného uživatele a pokud jsem dříve něco řešil, tak přes oficiální servis. nejvíc mě na tom sere, že se tím vlastně člověk musí furt zabývat. ten čas hledáním řešení s novým výrobkem je vlastně práce, kterou dělá zákazník za ně a nikdo mi to nezaplatí.
    DEB
    DEB --- ---
    SHADDIE: jediny co me napada je si tu diagnostiku nechat udelat jinde, kde by ti treba prisli na nejakej problem, pak to jeste vzit pres COI
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    SHADDIE: jo a třešnička na tom je, že se ohání Galaxy diagnostics který udělal ten jejich "technik", to jsem si m mohl podobnej "servis" udělat sám a nemuselo se na to tejden prášit v servisu.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    SHADDIE: tak anabáze s A7 pokračuje. po týdnu v servisu (měl jsem náhradní telefon, nejakej Edge) mi sdělili, že se závada neprojevila. začal jsem na ně bejt už hnusnej, protože výmluvy o použití SD karty nebo aplikací jsou trapnej alibismus, náhradní samsung mi s tím samým nastavením a sd kartou fungoval bez problémů celý týden. zkusil jsem neobnovit nastavení aplikací ze zálohy a nahrál jsem všechny své aplikace nově z google play. a hádejte co? včera se mi ta mrdka zrestartovala v kapse sama zase! už nevím co s tím, přístup samsungu otřesný, tu sračku už nechci, je to nespolehlivej debilni krám, a všude mě posílají do prdele. přitom mi zaměstnanec samsungu řekl, že už poprvé mi mohli nabídnout místo opravy výměnu kus za kus, ale nejsou povinni to udělat, takže teď když to už jednou "opraveno" bylo, tak nemám nárok... jsem vytočenej a nevím co s tim.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: tohodle jsem se přesně bál
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak s10e vracim, ten telefon je pomalejsi nez s9ka... pohyb v menu, otevirani appek, fotaku atd, fakt zly. A to sem ho jen spustil, ani na google se neprihlasil, dal vsechno skip a i tak.
    jo a ten ultrasirokac je strasne nekvalitni v tozich, ale jako ze peklo, treba s gopro se to vubec neda srovnat. Rozmazany, neostryz zafnej kontrast.. tohle za 19 litru? no to mi ho vyndej... zkusim S10 a pokud to bude stejny prusvih, tak zustavam u S9.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: uz si ji vezu domu :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DRAGON: pamatuj S10e vs S9! pls!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DWAY: bejt na jiným kontinentě, tak bych tě omluvil!:))
    DWAY
    DWAY --- ---
    TEKKIT: sem v jinem meste.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DEB: gratz!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    DWAY: jak nedostanu?:) pokud teda nejde o transplantaci srdce:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam