TEKKIT: tak v krátkosti po jednom dnu používání:
1) všechno běhá normálně, nenarazil jsem na problém (u nyxdroidu mě to jen upozornilo, že nebyl optimalizován pro tuto verzi Android, ale funguje v pohodě). RAM zatížený stejně jako předtím (cca 50%)
2) co mě překvapilo je baterka. Nabíjel jsem včera v cca 21h do plnejch a teď mám 52%. To je u mě nestandardní - běžný je tak 35%. Vzhledem k tomu že jsem s tím telefonem teď dělal trochu víc, čekal bych to spíš naopak. Ale závěry z toho nevyvozuju...je to jeden cyklus
3) whats new?
- prostředí foťáku...v zásadě se jen změnily ikonky, trochu se to proházelo. Nastavení režimů jsem měl přizpůsobený, takže teď to mám jinak
*tlačítko závěrka (spoušť se teď dá jednoduše přemístit)
*selfie se dá udělat bez držení telefonu - stačí mu ukázat dlaň
* něco s QR kódama - nepoužívám
*panorama foto jde dělat i vertikálně:)) (asi když stojíš pod kurevským stromem:))
*nějaký vychytávky skrz focení během natáčení videa
- vylepšilo se a zjednodušilo vstoupení do "režim jednou rukou" (mám S10e = nepoužívám)
- můžete dávat nálepky do kalednáře - ehm:))
- vylepšený režim digitální pohoda
- dynamická zamykací obrazovka (střídají se tam obrázky). Neměli jsme to už předtím? (nepoužívám)
- více možností během hovorů. Okno s hovorem jde úplně zmenšit a kamkoli přesunout = jde dělat s mobilem i něco jinýho - více věcí najednou
- nastavení oblíbeného pera (nepouzžívám)
- ovládání kurzoru klávesnice-
pro mě top v zásadě je to jakoby do klávesnice přidali šipky
- nahrávání obrazovky - je to jako prinscreen, ale video. dá se do toho i malovat atd. Jako je to hezký, ale nějak nevím k čemu v praxi
- vylepšený Odkaz na windows (nepoužívám)
- možnost v prohlížeči znovu vrátit omylem zavřené karty
________________________________________________________________________________