TEKKIT: protože jsem teď vlivem okolností v situaci, kdy mám více času než jsem zvyklej a tím pádem mám čas na píčoviny, zašel jsem se mrknout do Datartu. Primárně jsem tam teda byl kvůli něčemu jinýmu, ale vyzkoušel jsem si i tuhle funkci...a jako mám z toho rozporuplný pocity...
Vyfotil jsem tam nějaký fotky Note20 a "poslal" jsem si je na svůj (s10e). Nejdříve mě přístroje upozornily, že musí být zapnutá wi-fi, data, BT a poloha. Tak jsem to co bylo vypnuté pozapínal a to co se odehrálo vzápětí bych popsal jako ÚPLNĚ NORMÁLNÍ (možná trošičku rychlejší) PŘESUN SOUBORU PŘES BLUETOOTH...jednou větou "to byla teda doba"
Nevím v čem byla chyba ale to jsem si to představoval o dost jinak...když budu citovat ten odkaz co jsem sem dával:
"Možnost přenést soubory napřímo mezi zařízeními je k nezaplacení. Přímé sdílení přijde vhod i pokud máte malý datový limit. Pokud potřebujete sdílet velké soubory o velikosti mnoha gigabajtů je pak Sdílení nablízko už jasnou volbou skoro pro každého. Nová funkce také jistě zachrání nejeden výlet nebo dovolenou, kde je špatné datové pokrytí případně drahý roaming. Nasdílet vaše zážitky s kamarády, tak už nebude žádný problém"