• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JOHN_LENON: Jo, 11. Března, oni to měli i v tom e-mailu že pouzdro je skladem a telefon k dodání 11.3., ale poslali to dřív
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    NEVILL: No. A předběžnej termín dodání si měl toho 9. února kdy? 11. března?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEDOFREDO: Jako čekám že se to zlepší, u přehledu baterie to zatím stále říká že se učí, na dnešek mi to už ukazovalo aplikace co bude uspávat, uvidíme no... Ale zatím teda nic moc, spotřeba zhruba stejná jako u tři roky starý S10, not impressed...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JOHN_LENON: mně to dodali předevčírem, objednáno 9. února
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JOHN_LENON: Bud v klidu, me S22U z samsung.cz prisel a skoda ze mi neprisel, viz reklamace u nich nize, aktualne bezi 17. den co je u nich.

Priste nebudu experimentovat a budu brat z Alzy.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    KRYGLIK: dopiče, to jsem zase naletěl. I když Ultra měla jiný spuštění prodejů.
    KRYGLIK
    KRYGLIK --- ---
    JOHN_LENON: alza, predobjednano 10.2., vyzvednuto na prodejne 18.2. (s22 ultra)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Boys. Kdo kupoval v předobjednávce na Samsung.cz?

Koupil jsem 10. února, dodání od 11. března a ani to není v přípravě k odeslání.

To jsem to mohl koupit na Alze a mít ho už doma. (FFS)

Někdo jiná, vlastní, zkušenost?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    LEDOFREDO: po 3 minutach cteni zprav
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ja sem teda z s22 baterky dost zklamanej, to fakt mizi pred ocima .. rano vemu telefon z nabijecky (na 85% capu), behem 3 minut na 82% .. po 2 hodinach ve standby s obcasnym whatsappem sem pod 70% .. dost tragedie a to sem mel s10e s vyrakvenou baterkou
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: tehdy se čekalo na Android10, takže na stránkách CZC.cz samozřejmě totální hell...to už dohledat nejde:) škoda
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: ke cti CZC je potřeba říct, že se to nakonec vyřešilo tak, že kro to přinesl s paragonem, tak jim to snad přeflashovali přes Odin na XEZ...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    tak jsem konečně na kompu a když jsme si dnes tak hezky povídali o šedivkách, tak jsem si vzpomněl na kauzu CZC.cz

Lidi si kupovali telefony a aktualizace samozřejmě nikde:))

viz: [TEKKIT @ Samsung Mobile]

vyjádření CZC:
    https://www.czc.cz/zbozi-z-eu-distribuce/clanek LOL

Tady ještě princip co se těm nešťastníkům vlastně stalo:

[TEKKIT @ Samsung Mobile]
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    [LAUNCHER]( [LAUNCHER @ Samsung Mobile] ): Je to dost možný, zkusím nějak analyzovat wake locky.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SMOKY: K tomu problemu s baterii na wifi - Neni mozne, ze to na wifi nejaka appka s rozbitou synchronizaci nepusti do deep sleep? Omlouvam se za mozna naivni otazku.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Dneska v zoo 5h, celkem dost focení, baterka -35% . To není špatný, možná se to nějak vzpamatovává. Zkusím to ještě pohladit. Lidi na Reddit říkají, že to tomu chce dát několik dní.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: K te "Společná evropská záruka Samsung" jsem nasel toto na Samsung Community:

Individuální dovoz a evropská záruka

Zvláštním způsobem pořízení je individuální dovoz. Jedná se o koupi přístroje v Evropském hospodářském prostoru a ve Švýcarsku a následný dovoz do ČR pro vlastní použití. Může to být dárek, spontánní nákup, výše zmíněný stav nouze apod. Důležité je, že se jedná opravdu o jeden přístroj a je koupený v zemi, pro kterou byl určen. Není to např. nákup přes eBay apod.! Pokud se vám takový přístroj pokazí, můžete s ním směle navštívit servis, kde bude uplatněna společná evropská záruka. Všechno o zárukách najdete na tomto odkazu: https://www.samsung.com/cz/support/warranty/ (společná evropská záruka je popsána na konci).

Doporučuju servis předem kontaktovat a domluvit se na možnostech opravy. Jak jsem už zmínil, může nastat případ, kdy nebude snadné získat náhradní díly a každý případ se vyhodnocuje individuálně. Rozhodně ale mějte po ruce účtenku.

https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/v%C5%A1e-co-v%C3%A1s-zaj%C3%ADmalo-o-koupi-telefonu-z-ciziny-ale-nem%C4%9Bli-jste/td-p/3400786
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: LAUNCHER: Updates - Celosvetove:

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Hmm, tak castecna omluva panovi TEKKIT ohledne servisu telefonu.

Hardware:

Samsung pocitace - Maji mezinarodni zaruku v zemich kde se prodavaji.

Samsung mobily - Pozor, neni mezinarodni zaruka! Konkretne pro ceske plati "Spolecna evropska zaruka Samsung" (+ Svycarsko). Jak to maji US nam pan z CZ podpory nerekne.

Firemni cokoliv, dotaz vedeny na nejmenovanou globalni firmu co dava lidem Apple a Samsungy - Maji special arrangement a i ta funguje blbe, resi z vlastnich rezervnich telefonu. Servis Snapdragonu v CR v telefonu = zkouselo se, v praxi no-go i pres special arrangement. V budoucnu bude snaha prejit na iPhones only :-(
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Ja to vzdávám....
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: 1) Nevim co tim myslis nebo v jakym boardu ze ti vadim.

2) Pokud tu nekdo siri bludy na dotaz pana Navary, ze mu na US snapdragonu udajne nebudou fungovat updates nebo udajne international warranty, tak sorry ze se ozvu a uvadim na pravou miru. Proti klukovi, co se snad a telefonem nepodival ani na tu dovolenou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam