• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: respekt!

Kdy se odhalí řada Galaxy S23? Máme (snad) finální datum
    https://www.svetandroida.cz/datum-odhaleni-rady-galaxy-s23-unor/
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Nevydrželi, marketing 101. Techtober se nedělá ze srandy, musíš toho mít plné sklady na listopad.

Samsung mířící na jaro, pokud jejich největší konkurence vydává novinky na podzim, naopak dává perfektní smysl. Ty telefony jsou pak nové, když iPhone už není nový.

Ten kdo tomu rozumí, dělá marketing v $$$ agentuře pro korporáty. Ten kdo tomu nerozumí, píše srandovní článečky do novin a očima popohání počet kliků.

Druhá a důležitější věc, že kdyby se mirilo na Vánoce, tak ten telefon už existuje na testy, certifikace, FW operátorů. A za chvilku už by se vyráběl na sklady.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: jo a ještě jedna věc je Unpacked a druhá kdy se to dostane v čechách do prodeje a kdy to tu reálně bude. LLoni byla představovačka někdy počátkem února, lidi předobjednali, ale někteří čekali snad do dubna tvl:))

Čili umim si představit že udělají třeba Unpacked 20.prosince a rozjedou předobjednávky...ale opravdickej prodej zase pěkně v únoru
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: já věřím že by Unpacked mohlo bejt někdy kolem vánoc, kvůli tomu aby lidi vydrželi. Každopádně moc nechápu tu strategii dělat představovačku zlom ledna a února...podle mě mají v tom článku pravdu, že před vánocema by ty prodeje byli lepší
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Press X for doubt. Z mnoha důvodu nepravděpodobné.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: já doufám, že to neodkazujou všichni na ten samej leak

Velké překvapení od Samsungu: Galaxy S23 bude mnohem dříve, než se předpokládalo | Chip.cz - recenze a testy
    https://www.chip.cz/novinky/velke-prekvapeni-od-samsungu-galaxy-s23-bude-mnohem-drive-nez-se-predpokladalo/
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: to už je třetí zdroj kde to čtu, tak třeba na tom něco bude
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Podle nizozemského serveru Galaxy Club si nové vlajkové Samsungy polepší ve výdrži, neboť kromě efektivnějšího čipsetu dostanou i větší baterie – u modelu Galaxy S23+ má kapacita narůst o 200 mAh na 4 700 mAh (jmenovitá kapacita 4 565 mAh), u základního Galaxy S23 se spekuluje o stejném navýšení na 3 900 mAh. Na svém zůstane pouze Galaxy S23 Ultra, které si má ponechat 5000mAh baterii (jmenovitá kapacita 4 855 mAh).

Galaxy S23 a S23+ si polepší ve výdrži. O kolik naroste kapacita akumulátorů?
    https://smartmania.cz/galaxy-s23-a-s23-si-polepsi-ve-vydrzi-o-kolik-naroste-kapacita-akumulatoru/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: no co, tak je ten novej iphone trochu introvert a klepe se strachy, jak na nej zas vsichni jablickari budou sahat, no :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    předesílám, že proti Apple nic nemám. Necítím vůči nim žádné emoce, natož hejt. Ale přinesl jsem to sem z toho důvodu, že vždycky když Samsung vydá vlajku, tak se objeví problémy a trvá pár opravných aktualizací než se to dá do kupy...

V diskuzích se potom velmi často píše takový to "proč jsem si radši nekoupil iphone, ti mají systém odladěnej bezvadně"...No tak i Iphone může a má někdy problémy a má jich někdy celekm dost:))

https://mobilizujeme.cz/clanky/apple-priznal-fatalni-chybu-u-noveho-iphonu-14-pro-na-oprave-se-jiz-pracuje
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT:

Řada Samsung Galaxy S23 možná vyjde dříve, než jsme předpokládali — Svět Huawei
    https://svethuawei.eu/rada-samsung-galaxy-s23-mozna-vyjde-drive-nez-jsme-predpokladali/
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    LAUNCHER: LAUNCHER: Toho rozbití se tolik bát nemusíš. Ono je to opravdu docela dobře udělaný. Ostatně se podívej na nějaký crash testy. Můj už se taky proletěl na beton...zatrnulo mi teda, ale nic se nestalo. Teď mám spíš pocit, že se snadnějc rozbije nějaký velký pádlo, než fold (v zavřeným stavu).
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER:
    *na to musí být myšleno, podle mě si zvykneš
    *to už neřeš:)
    *???
    *to měli nějak udělat no:/
    *to se ultře nedá konkurovat imho
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: A měl jsi pravdu.

Nevýhody:
    * Bojím se, že to rozbiji nehledě na pouzdro. Jedno křídlo je více méně nechráněno, drží to na tom dost forove.
    * Cena
    * Pitomé nativní pouzdra
    * Stylus není vevnitř.
    * Horší foťák (ale ne nutně fotky, protože fotku děláte na parádně velkém displeji, tak si to snadněji promyslite)

Vyhody: Snad úplně všechno ostatní.

Zatím jsem nadšený ❤️.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: jj plus u těch lidí co znám hrálo roli, že jim ten koncept přišel cool, ale vůbec neměli představu "co s tím". Takže časem došli k tomu, že jim normální telefon sedí stejně víc. Plus ještě k tomu to byly ty první Foldy, kdy ještě nebyla zmáklá optimalizace aplikací pro ten rozevřenej stav atd...

Ty podle mě do toho jdeš úplně s jiných přístupem
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: To je pravda 😅 Monitor 42", laptop 16" (jen protože jsem nenašel 17" s OLED), tablet 14.6". Uznávám, že k tomu by Fold ladil 🙂
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: Jj otevírání...ale ty děláš hodně s pérem a máš obecně rád větší plochy...

Vím jak jsem si vsadil:)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BTW pred chvilkou prisla SMS ze dorazil do Alzaboxu, ale musim neco dodelat a nevim jestli se k tomu jeste behem teto noci probojuji. Na druhou stranu bych rano jeden hezky use-case mel.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Au.

Nejvic se bojim:

* Jestli me neotravi, ze pro vetsi display ho musim nejdriv otevrit.
    * Zivotnosti meho konkretniho kusu. Abych nemel treba i proste smulu na horsi kus.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: Ja znám osobně jen lidi co od toho odešli...ale byli to jiný uživatele než ty 😉
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Hezky pekne. Cekal bych, ze se me nejvic bude tykat ten prvni use case.

Samsung Galaxy Z Fold 4 vs Galaxy S22 Ultra: To fold or not to fold - PhoneArena
    https://www.phonearena.com/reviews/galaxy-z-fold-4-vs-galaxy-s22-ultra_id5439

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam