• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    VAGABUND: S10e. Asi bych si ho dál nechal,ale baterka odchází..
    SATAI
    SATAI --- ---
    VAGABUND: nebo bude mít základní S24 Exynos a pak zase bude S23 levnější ;-)
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    EXCITE: z ceho prechazis? mam s22u a prave si rikam, ze uz to vydrzim do jara na dalsi model, ted ten skok zas nebyl takovej zasadni
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EXCITE: Mám od nich a funguje, nebyl problém (několikrát) vyměnit nefunkční sklo (také od nich), než se našlo funkční (levnější a rozdíl vrátili)
    SATAI
    SATAI --- ---
    EXCITE: osobně ok, kolega ok. Jen mne iritují jejich reklamy.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Asi koupím S23, v Mobil pohotovosti mají slušné slevy.. máte někdo zkušenost s tímhle podnikem?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Upgrade z Tab S8 Ultra na Tab S9 Ultra. Výborné je nové ochranné pouzdro, už není problém to postavit do 90°, viz fotka - takto to drží kvůli váze toho stojánku. Dále je super, že je to nově vodě odolné, tzn smí to s vámi do vany. Sklo je pořád zastaralé GG5, což je průšvih, zvlášť u této úhlopříčky. Další velký průšvih je tvarová nekompatibilita mezi S9U a S8U, tzn RIP příslušenství mnoha lidí.

Primární důvod upgrade byla potřeba většího tabletu pro mladšího 6yo syna, který tímto přešel z 10" na teď mnou "vyřazený" 14" S8U - kreslení, abeceda, Scratch Junior / Lego, YouTube, Minecraft s Xbox controllerem na cestách.

NEVILL
    NEVILL --- ---
    Zatím jediná odlišnost co jsem zpozoroval je čas na zamykací obrazovce, který je jiným a tučnějším fontem, což je v pořádku.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    za mou maličkost vše ok.,,,
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ONLY_Q: se toho uplne desim pokazdy... jak to bude zase uplne jiny a jak to zpomali system. Snad tedy tentokrat ne..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ONLY_Q: Teď to zrovna stahuju! :-)
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Tak mám dneska hotový update S22 na UI 6:0 a android 14
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    kdyby někoho zajímalo, tak tady je nějaký údajný fahrplan Updatů na A14

Samsung's One UI 6.0 update release dates revealed for compatible devices - SamMobile
    https://www.sammobile.com/news/samsung-one-ui-6-0-release-date-timeline-announced-compatible-devices/
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    tak dnes přišla malá aktualizace 218MB na S21. úroveň opravy zabezpečení 1.října (i když jedna říjnová už samo byla)

troufnu si predikovat, že to znamená, že by ostrá One UI pro 22 a 21 mohla bejt už do vánoc
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    TRAGIKOMIX: Tak to zřejmě fixnula reinstalace youtube music.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Drobný, 3GB, patch :monkaS:
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: je videt, ze mas velke nervy!
    #GrammarNaziPraying4Satai :)
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    SATAI: Ja mel za to ze to releasnuli pouze v DE. Zajimavy..
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    S23 - uz bezim na 6.0, jelikoz nase firemni wifi jede pres nemecko. Akorat me neskutecne sere ze me prestane hrat youtube music pokud mi prijde jakakoliv notifikace. Nevite kde by se tohle dalo vypnout?
    SATAI
    SATAI --- ---
    Neuverytelny kamikaze - odkliknul jsem instalaci. #PrayForSatai
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam