• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    SONIC
    SONIC --- ---
    SONIC: jeste jedna oprava..udajne staci na novym telefonu nejdriv vyrobit novou zabezpecenou slozku a pak teprv kopirovat..melo by to pak jit..
    Solved: How to transfer my secure folder files to the S24 ... - Samsung Community - 2790896
    https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S24/How-to-transfer-my-secure-folder-files-to-the-S24-Ultra/td-p/2790896
    SONIC
    SONIC --- ---
    SONIC: oprava...neda to :)
    SONIC
    SONIC --- ---
    TEKKIT: myslim ze se te to zepta na heslo a pak ji to zkopiruje
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: pamatuju si že jsem s tim byl hrozně spokojenej co všechno to přeneslo tehdy, ale vím že ZS jsem v tu dobu ještě neměl
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    prosím, už si nepamatuju jak funguje Smart switch...přetáhne to i "zabezpečenou složku" do nového zažízení?
    Díky
    KATUSA
    KATUSA --- ---
    Dobrý den, sháním pro náš nemajetný dětský klub služební telefon, ideálně Samsung - nemáte někdo starší navíc, že by našel využití? Děkuji K.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: Vyřešeno jiným witgetem...diky Launcher

Ja se furt snažil to řešit nativní cestou
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: Jj je to witget. Proste Hodiny samsung. Já myslím že dříve jsem to nějak uměl. Ale teď jsou ty hodiny prostě bílé. V nastavení witgetu je jen "pozadí hodin"...už to vzdávám pomalu
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Co tím přesně myslíš? Nějaký widget s hodinami, který máš na home screen? Já tam žádné hodiny nemám (a nechci), mám je jen v notification bar. Nemůžeš si prostě dát na home screen jiný widget?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak si asi nerozumime, jak to myslis ;) treba poradi nekdo jinej lepe ;)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ta zamykačka třeba jde perfektně...můžeš mít milion stylů a barev. Ale já chci DOMOVSKOU! Proč mi to nejde?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    tvl nejde mi to...to je nastavení "pozadí uozornění", ale já chci čistě místo bílé hodiny na homescreen prostě černé hodiny
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pripadne podrzet na Clock appce: info / clock settings /alarm background
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    dej si hledat alarm background v settings
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    prosím vás!

Jak se změní barva a styl hodin na domovské obrazovce? Já jsem se tak zacyklil že už na to nepřijdu...Android 14

díky
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HULIK: Chápu to správně jako podporu pro LTE u Samsung hodinek u T-M (např stejně jako to má dlouho O2), sepsáno od člověka, který nechápe o čem píše?

Např: "Chytré hodinky s podporou LTE umí vyřizovat hovory, ale málokteré umí sdílení čísla s mobilem" - LOL, vsechny. Ostatně kdo příčetný by chtěl druhe číslo pro hodinky a jakým způsobem by o svém druhém císle nějak informoval okolí? Leda přesměrování a nezapomenout na něj.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Tohle by mohlo někoho zajímat:
    T-Mobile umožňuje sdílení čísla s hodinkami Samsung | Svět Androida
    https://www.svetandroida.cz/t-mobile-watch-connect-sdileni-cisla-hodinky/
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    LAUNCHER: rant :)
    dneska zas jedu ven na vikend, vcera sem si jeste do alzaboxu objednaval jednu powerbanku - si me s tim orange bandem navyklal, tak si rikam ok, udelas si jeste radost - tvl voni za nej chtej 19stovek - wtf :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Ring - Šel jsem do toho s tím, že to chci jako hračku, ověření fce atd.

Super je gesto kliknutí, zejména pro me, mám spoustu budíku na různé úkoly. To stejné gesto je na hodinkách, kdo nevyzkousel doporučuji vyzkoušet.

Sledování biometrie netuším, nemám jak to ověřit a ani to tolik neřeším. Pro každou situaci kde to řeším (spánek, sport) mám GWU. Ring mám třeba doma (Home Office), když nechci mít na ruce hodinky a prsten zrovna nevadí.

Co mi přijde u ringu právě jako obrovské minus, je riziko poškrábání věcí, které držíte v ruce. Např miluji auta a do auta se mnou na prstu nesmí, bojím se poškrábání volantu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    VAGABUND: Na action tlačítku mam Water lock a jediné co mi vadí že tam není druhé právě na torch jako máš ty ☺️ Jestli torch nebo water lock jsem dost řešil.

Oranžový pásek - Obavy z vizuálu chápu. Dost mě ovlivnila před roky práce u HomeCredit, kdy PK chodil po Gate třeba taky v tričku, kratasech a flip flopech - o tom to není prostě. Kdybych dostal projekt kde by to bylo moc, tak ty pásky přehodím za pár sekund. To není rada pro ostatní, to je jen vysvětlení, každý žijeme jiný život.

K tomu je tam velký důvod pro - Oranžový není náhoda, spoustu různých hodinek ho má. Až vám ty hodinky ve tmě nebo dokonce ve vodě spadnou, mnohem lépe se hledají.

A taky asi důvod proti - Těch "oranžových" je nejvíc. Třeba u auta mi to nevadí, tam se mi až dokonce líbí kupovat typickou barvu pro daný model, člověk má doma toho "ukázkového zástupce". Ale u hodinek mám radši jiný kousek.

U mě to naštěstí řeší to, že kolem mě je minimum lidí s GWU. Vlastně i já jsem tu hodně řešil jestli GW7 nebo GWU. Dneska po zkušenosti s GWU už vím jistě, že pro mě GWU. Bál jsem se jen velikosti a váhy, oboje úplně v klidu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam