VAGABUND: Na action tlačítku mam Water lock a jediné co mi vadí že tam není druhé právě na torch jako máš ty ☺️ Jestli torch nebo water lock jsem dost řešil.
Oranžový pásek - Obavy z vizuálu chápu. Dost mě ovlivnila před roky práce u HomeCredit, kdy PK chodil po Gate třeba taky v tričku, kratasech a flip flopech - o tom to není prostě. Kdybych dostal projekt kde by to bylo moc, tak ty pásky přehodím za pár sekund. To není rada pro ostatní, to je jen vysvětlení, každý žijeme jiný život.
K tomu je tam velký důvod pro - Oranžový není náhoda, spoustu různých hodinek ho má. Až vám ty hodinky ve tmě nebo dokonce ve vodě spadnou, mnohem lépe se hledají.
A taky asi důvod proti - Těch "oranžových" je nejvíc. Třeba u auta mi to nevadí, tam se mi až dokonce líbí kupovat typickou barvu pro daný model, člověk má doma toho "ukázkového zástupce". Ale u hodinek mám radši jiný kousek.
U mě to naštěstí řeší to, že kolem mě je minimum lidí s GWU. Vlastně i já jsem tu hodně řešil jestli GW7 nebo GWU. Dneska po zkušenosti s GWU už vím jistě, že pro mě GWU. Bál jsem se jen velikosti a váhy, oboje úplně v klidu.