• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER:

Novej? Pixel 9 Pro. Už minule jsem chtěl malý mobil, ale S23 nebyl skladem a pixely tehdy neměly podporu.

Víceméně spoko. IMO lepší fotky a hlavně lepší úchop. Jinak drobnosti lepší, horší, jiné. Ale killer fíčura je, že leží na stole bez viklání - to jsem vždycky Julii záviděl, když jsem ji hmatal na pixel ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Ahoj, jaky mas ted a jak jsi spoko?
    SATAI
    SATAI --- ---
    Kdybyste někdo chtěl ZADARMO tenké černé "flipové" pouzdro na S23 Ultra, tak mohu dát v Praze. Pokud si vzpomínám, je to originál Samsung. Mírně odrbané, ale kdybych neměnil mobil, klidně bych ho nosil dál...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SONIC: díky moc (omg to je sraní s tim)
    SONIC
    SONIC --- ---
    SONIC: jeste jedna oprava..udajne staci na novym telefonu nejdriv vyrobit novou zabezpecenou slozku a pak teprv kopirovat..melo by to pak jit..
    Solved: How to transfer my secure folder files to the S24 ... - Samsung Community - 2790896
    https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S24/How-to-transfer-my-secure-folder-files-to-the-S24-Ultra/td-p/2790896
    SONIC
    SONIC --- ---
    SONIC: oprava...neda to :)
    SONIC
    SONIC --- ---
    TEKKIT: myslim ze se te to zepta na heslo a pak ji to zkopiruje
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: pamatuju si že jsem s tim byl hrozně spokojenej co všechno to přeneslo tehdy, ale vím že ZS jsem v tu dobu ještě neměl
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    prosím, už si nepamatuju jak funguje Smart switch...přetáhne to i "zabezpečenou složku" do nového zažízení?
    Díky
    KATUSA
    KATUSA --- ---
    Dobrý den, sháním pro náš nemajetný dětský klub služební telefon, ideálně Samsung - nemáte někdo starší navíc, že by našel využití? Děkuji K.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: Vyřešeno jiným witgetem...diky Launcher

Ja se furt snažil to řešit nativní cestou
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: Jj je to witget. Proste Hodiny samsung. Já myslím že dříve jsem to nějak uměl. Ale teď jsou ty hodiny prostě bílé. V nastavení witgetu je jen "pozadí hodin"...už to vzdávám pomalu
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: Co tím přesně myslíš? Nějaký widget s hodinami, který máš na home screen? Já tam žádné hodiny nemám (a nechci), mám je jen v notification bar. Nemůžeš si prostě dát na home screen jiný widget?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak si asi nerozumime, jak to myslis ;) treba poradi nekdo jinej lepe ;)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ta zamykačka třeba jde perfektně...můžeš mít milion stylů a barev. Ale já chci DOMOVSKOU! Proč mi to nejde?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    tvl nejde mi to...to je nastavení "pozadí uozornění", ale já chci čistě místo bílé hodiny na homescreen prostě černé hodiny
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pripadne podrzet na Clock appce: info / clock settings /alarm background
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    dej si hledat alarm background v settings
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    prosím vás!

Jak se změní barva a styl hodin na domovské obrazovce? Já jsem se tak zacyklil že už na to nepřijdu...Android 14

díky
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HULIK: Chápu to správně jako podporu pro LTE u Samsung hodinek u T-M (např stejně jako to má dlouho O2), sepsáno od člověka, který nechápe o čem píše?

Např: "Chytré hodinky s podporou LTE umí vyřizovat hovory, ale málokteré umí sdílení čísla s mobilem" - LOL, vsechny. Ostatně kdo příčetný by chtěl druhe číslo pro hodinky a jakým způsobem by o svém druhém císle nějak informoval okolí? Leda přesměrování a nezapomenout na něj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam