• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FLAD: a to musim jit do samsung obchodu a nechat si vyloženě od nich nasadit? na kolik to prijde?
    FLAD
    FLAD --- ---
    BRKODLAK: Oficiální Samsung. Vydrží mi to tak nějak zhruba rok než je potřeba výměna. Předtím jsem měl no-name, a to bylo výrazně horší.

Většinou se mi uštípne kousek tady a tamhle, hlavně při sportu, a pak se to trochu poškrábe, ale hodinky furt fungují relativně dobře. Na pasování na rytíře nebo na ples ve Vídni bych si je asi nevzal, ale pro každodenní nošení to stačí.

Měním kdykoliv už nejde hodinky spolehlivě ovládat.
    SATAI
    SATAI --- ---
    BRKODLAK: mam ultry prakticky od uvedeni a OK. Ale nedelam jim nic oskliveho.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SATAI: a uz to tak praktikujes dlouho? a žádné skrabance nebo prasklinky? právě jsem predtim mel amazfit gtr3 pro a nez jsem nandal folii tak jsem si udelal úplně debilní zářez přímo veprostred displeje, tak bych to nerad opakoval.
    SATAI
    SATAI --- ---
    BRKODLAK: zadne
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    jaké používáte ochrané skla/fólie na galaxy watch? mam sedmicku 44mm a koupil jsem nejaky skla na alze a v podstatě do tří dnů byly obe popraskany, a to ani nezazily zadny udery, proste bezny nošení. je vlastní sklo hodinek dost pevný a stačí nějaká fólie, nebo raději nějaké kvalitnější ochranné sklo? předem dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RBIKER: jako taky mě to naštvalo, když sem to zjistil :)

tady máš 30x crop z 23Ultra, holt optickej je optickej, tyhle digi dopočty jsou k ničemu..to ten tvůj z 24U mi přijde možná i lepší:)

RBIKER
    RBIKER --- ---
    DRAGON: ted jsi me rozesmutnel :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RBIKER: no hlavne musis poradne zaostrit. Ale je to stejne jedno, protoze samsung tam generuje falesnej snimek mesice, zkus si to treba cemkoliv kulatym bilym svitivym na cernym pozadi :)
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    s24 ultra
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    vim, ze to neni forograficky koutek, ale jak dosahnu lepsi kvality pri 30x nebo 100x zoomu?

NEVILL
    NEVILL --- ---
    Na tohle všichni čekali! Samsung Galaxy Z Fold 7 bude extrémně tenký – SMARTmania.cz
    https://smartmania.cz/na-tohle-vsichni-cekali-samsung-galaxy-z-fold-7-bude-extremne-tenky/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Facebook
    https://www.facebook.com/reel/1222684236037865

fyi (+ teda kanal tohoto pana, to je takove sympaticke pohlazeni)
    MISEC
    MISEC --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tusite někdo, jak v UI 7 zmenim chovani horni listy tak, ze kdyz ji potahnu dolu tak se objevi cela a ne az kdyz to udelam na pravem hornim rohu?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Nejvice pomuze omezit data, permissions a pak pripadne i CPU time. Navic toto pomuze vice cim horsi stav baterie je.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ja pouzivam power saving mode a nastavim rucne jake aplikace muzou bezet. Takze jsem prezil i s 75% baterky na S10e. Vymenu bych rozhodne udelal, kdyby nebyla S22 prakticky levnejsi.

Procentualni rozdil moc neznamena bez kontextu. Napriklad pokud jezdite autem a najednou se vam prestane dobijet baterka (drain je vyssi nez charge) - tak vymena rozhodne zacne byt nutna.

Ale pokud jako ja to mate pod kontrolou tak me odradilo uz jenom to ze neprezil noc nekolikrat tydne. (samozrejme mohu dat do nabijecky, ale nechcete se probouzet a premyslet zda v noci umrel)
    VOJTASAN
    VOJTASAN --- ---
    Taky právě zvažuji výměnu a možná se na to vyseru jak čtu a přemýšlím.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: kámoš měnil za origo a výdrž o pár hodin, takže skoro nepoznal rozdíl.. imho tu životnost uměle snížili, tak, jak to před pár lety dělal Apple. Jak jsem.psal, to snížení proběhlo skokově, takže logicky baterka nepomůže. IMHO
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TRAGIKOMIX: Však si můžeš nechat vyměnit pouze baterii
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Pro mě je teda vydrž baterie zásadní, takže se mi už vůbec nechce do toho upgradu :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam