• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KALIBAN: Mozna nema zapnuty developer mode.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KALIBAN: po nejaky dobe pouzivani po tomhle "hacku" (nic jinyho sem neudelal) je na tom baterka podle me lepe, nez byla predtim, takze muzu jen doporucit (jen dragonovi nefunguje vytoceni toho kodu, nechapu :(
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Mám Samsung A55, z oficiálního obchodu samsung jsem si koupila motiv, který krom tapety, zamykací obrazovky a ikon má změnit i prostředí samsung aplikací, změnilo se mi vše, až na to prostředí/vzhled uvnitř aplikací (ano, jsem si jistá, že jde o samsung aplikace).
    Co s tím/jak na to?
    Díky!
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: S22+
    Potom co jsem rucne prosel nastaveni a vse vratil zpet jak jsem chtel:
    1. Baterka je na tom lepe.
    2. System je rychlejsi.
    3. Graficky re-design je otravny a porad orezava informace na 1080px sirce.

Krome notifikaci to takze zaplo swap (RAM+) a nastaveni optimalizace a opravneni.
    Vypnul jsem AI funkce co nechci.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ale kdyby Samsung neodebral podporu BT LTE externich monitoru - tak porad pouzivam svuj Samsung.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Nedavno jsme resili jak si lide co jsou seriozni koupi Garmin :)

Moje video ukazujici stejny smoothing za ktery Samsung musel rychle dodat upgrade do Tizen. (Test v UK na pomoc seniorum byt aktivni ukazal neschopnost ukazovat zatez.)

Pro ty z vas co to hned nevidi z meho videa:
    Ten senzor naposledy uspesne precetl tep pred 2 dny.
    Staci zapnout sensor pohybem a lze pomoci gyro. Pak se vypne a udelas to same znova pokracuje z puvodni hodnotou.

Mereni na ruce je presne, ale selze velmi casto. Takze pristroje lzou, aby nezobrazovali "--". U zdraveho cloveka v kontrolovanem prostredi je feature. Pro lidi co to pouzivaji pro zvyseni aktivity je to nebezpecne.

Jsem rad ze jsem ten produkt zkusil a jeste zkusim v kombinaci s lepsim:
    Polar OH1 optical heart rate sensor | Polar USA
    https://www.polar.com/us-en/sensors/oh1-optical-heart-rate-sensor
    Polar H10 | Polar USA
    https://www.polar.com/us-en/sensors/h10-heart-rate-sensor
    Doufam, ze baterka bude dobra i se zapnutym BT.

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Notification - vyresetovano.
    Spotreba v power saving modu a launcher (zadna aplikace) - narust. Ale nemam chut to opravdu merit (Pouze SensorKraken vystup)

Tedka musim vyresit to nejhorsi - nove bubliny okolo notifikaci orezavaji text. Takova ztrata pro za***** bubliny.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: zkusil sem se podivat do gemini settings a nic takovyho tam nevidim, takze netusim.. gemini sem odinstaloval ted, tak treba to pomuze.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Nemáš zapnuté gemini?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MISEC: jo, jasne, to sem zapomnel napsat, nemusis delat nic vic
    MISEC
    MISEC --- ---
    DRAGON: A ked dopises na zamknutej obrazovke spenom poznamku tak ho staci zasunut naspat a poznamka sa ulozi automaticky do samsung notes.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak dva poznatky, vubec nechapu, jak sem na ne prisel po dvou letech :))

1) vyndas sPen a zacnes psat na zamcenou obrazovku, automaticky se aktivuje psani poznamek, bozi :)
    2) kdyz vytahnes sPen a vlezes do kalendare, tak muzes nazoomovat den na celou obrazovku a zapsat si do toho dne co potrebujes. wow :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Hele, nedeje se vam posledni dobou tahle vec: uz se mi trikrat stalo, ze sem si sel ulozit do kalendare (S23 ultra) nejakou vec a koukam ze uz tam je. Proste telefon slysel, jak sem si po telefonu neco domluvil s nekym a dal mi tam (napriklad) "prohlidka bytu", sice se spatnym casem, ale spravnym datumem. Nevim jestli me to vic desi nebo sere, kazdopadne to nechci. Tusite jak to vypnu?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    chvile googleni ukazala tohle
    Using the Samsung Phone App (not the Google one)

Dial *#9900# then scroll down to battery stats reset. Click then restart your phone.

zatim to mam asi ctyri hodiny, ale ta krivka se dramaticky zmenila... vecer sem sel spat s pulkou, probudil se 12% a nez sem na telefonu otevrel chrome ze to pogooglim tak to bylo 1%...

HULIK
    HULIK --- ---
    DRAGON: Jen pár lidí řeklo že nevidí důvod proč to dělat, takže to nedělají a tudíž těžko mohou vědět zda by to pomohlo :-)

Včera dorazil update na A54 přítelkyně, tak uvidíme :-)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Btw. asi to je na většině těch jejich telefonů, táta si ten update instaloval asi tak tři týdny zpátky na Z-Flip 5 a taky si tuhle stěžoval, že mu najednou ta baterka vydrží stěží den, dřív minimálně den a půl.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HULIK: uz ti tady par lidi vysvetlilo, ze to na to nema zadny vliv.
    HULIK
    HULIK --- ---
    Asi se blbě zeptám, ale někdo po tom update udělal reset si továrního než začal nadávat?
    E42
    E42 --- ---
    (Ale mluvím teda o Pixelu, ne o Samsungu.)
    E42
    E42 --- ---
    KALIBAN: Mně teda nedávno celkem z ničeho nic začala s baterkou vysírat appka MiFit k hodinkám Redmi, ale bylo to taky velmi zřetelně vidět v Battery Usage. Pomohla její přeinstalace.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    v tomhle me androidy serou, ze nemaj ofiko moznost rollbacku a pak nastavit skip this update. Pritom tohle by melo byt v gesci majitele zarizeni a ne ze vas donutej otravnejma notifikacema
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam