Je to k nevíře,ale 12.12.2012 to bude 100 dní bez Ebriety a lá Dylina,těch 100 dní stálo za to,protože jsem si za tu dobu vytvořil vůči sobě absolutně upřímný vztah,což kolikrát supportuje mou vrtkavou sebereflexi.Člověk je velmi pozoruhodný v tom,že má sklony k tomu si sobě samému něco nalhávat!A vytváříme si takovou mlhu,potažmo chiméru!Je až geniální,co všechno a jak jsme schopni si okecat:)Každopádně,když se člověk podívá sám sobě do očí a přestane si lhát v rámci sebe sama,věci se mají jinak!Neříkám,že jsem se neměl kolikrát chut vylejt jak váza,ale nestalo se,protože vím,že bych neměl a stojí mi to za to:)Absolutně nesouhlasim s Nešpořinou,že by se člověk měl vyhýbat tzv:"spouštěčům"/Hospodám,clubům atp./,chodím stále na ta samá místa,možná i víc a i když je občas frekvenční rozdíl nesnesitelný,ještě stále ma to baví:)Problém neni v pití,to se samo nepije,když už problém je,tak je bezpochyby v nás.Je vskutku velký kumšt pracovat s vědomím a sebou samým jak se patří,učíme se každý den.Toužím po klidu a harmonii takové,abych nepotřeboval vůbec nic pít,kouřit cokoli...ale bůh ví,jediné,co vím,že mě i mnohé z nás snad bohudík čeká ještě dloooouhá a výživná cesta:)Nepřendanu zdar:)