• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    KEB: no, to mě právě čeká, todle ověřovací "jít na pivko"
    KEB
    KEB --- ---
    SDN33: To bude tím, že od určitého stupně problému/závislosti/schodu znamená jít na pivko synonymum pro sežrat se do polomrtva či mrtva. A to bývá obvykle to čemu se člověk snaží vyhnout.

    Popravdě už jsem čistej pátej měsíc a netroufnu si řít jestli bych dokázal "jití na pivko" ukočírovat do nějakého slušného stádia. Proto se tomu radši vyhýbám a když už se odhodlám, tak sem na birrelu.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    Jinak mám 15 dní bez. V neděli večer jsem vytáhl rubikovu kostku. Dneska ji dám pod 5 minut. Nazdar mozku, kde ses toulal?
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    SDN33: Zatím zkouším 30 dní bez a uvidím, jak mi za těch 30 dní bude. V současnosti jsem toho názoru, že k žití v Evropě pití prostě patří, jinak si out. A jedinej, kdo mě přesvědčí o opaku, jsem já a moje vlastní zkušenost.

    Doufám, že moje výchozí pozice je ta, kdy si budu moci říct, že na škopek zajdu jednou tejdně a budu v klidu.
    SDN33
    SDN33 --- ---

    a proc vlastne se tu vsichni snazite prestat kalit uplne? nestacilo by uplne to, rict si, ze na skopek pujdu proste jen jednou tydne? nebo podle toho, z jaky pozice vychazite, ze jo.
    XINDL
    XINDL --- ---
    IJACZEK: Drz se. I tech jedenact dni je uspech a vubec nejdulezitejsi krok jsi udelal (prestat pit). Ted je dulezity nenechat se ukolebat a vydrzet. Drzim palec :)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    VOLEMIKI: neberu, jsem s tím v pohodě :) díky za komenty! :)
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    IJACZEK: sorry neber to tak že tě chci shazovat sám mám svého dost a ten rozvrh ten máme společný to je nutnost na kterou přijde každý sám
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    VOLEMIKI: Mně se zdá, že jo, tak mi to nekaž, díky :D Netvrdím, že se mi otevřel celej, zatím koukám klíčovou dirkou....
    SDN33: Jistotu neberu nikde, ale naplánoval jsem si program po hodině zatím až do 25.5. a dál se to taky zaplňuje. Do tý kavárny chodím po práci furt, ale dám si kafe nebo sprajt se sodovkou a jdu dělat to, co mám dál v diáři.
    Tou spoustou práce myslím to, že pokud chci pomoct lidem ve svym okolí, tak s chlastem to rozhodně nepujde. Takže musím zamakat na sobě. Kuli sobě i ostatním.
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    IJACZEK: za jedenáct dnů se ti ani oko neotevře natož svět
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    IJACZEK: za jedenáct dnů se ti ani oko neotevře natož svět
    SDN33
    SDN33 --- ---
    IJACZEK: a kde beres jistotu, ze 12. nepujdes zas? To se ti teda otevřel nějak brzo. Spoustu práce - to myslíš jako nejít do te knapy? Nemyslím to ironicky, ptám se vázne. :))
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    Jedenáctej den a otevřel se mi svět, o kterym sem jen tušil, že tam někde (mezi těma oučtenkama s 5-10 pivkama denně) je! Všem bych přál to samý! Je potřeba udělat spoustu práce, ale podle všeho to za to stojí.......
    WARE
    WARE --- ---
    VOLEMIKI: Sam jsem sel na centrum krizove intervence v bohnich, muzu doporucit, konzultace s psychologem a odnesl jsem si 3 nehroly a radu uzitecnych kontaktu, ktere jsem zatim nepouzil. Sel jsem tam s tim ze se chci nechat hospializovat, zatim je to jen ambulantni lecba. Nebudu rozebirat svoji diagnozu, ale byl jsem na dne s myslenkami na sebevrazdu, proto jsem se sebral a sel tam. Nerikam, ze nepiju pivo, ale chci jit spat s cistou hlavou a brzo. Kolem osme a spat aypon osm hodin, tech problemu po koralce, co jsem udelal si, bylo dost, proto nechlastam, tvoje problemy muzou pramenit z neceho jineho nez z chlastu, zbav se pocitace a dalsich veci, co te rusi pripadne, pokud mas pocit ze jsi na dne, rozeber svoje problemy tam. Ja jsem si dal problemy v rodine do poradku tak ze jsem uz vsechny normalne poslal do p..i a nenechal si nic libit. Kdyz si nechas vse libit, budes trpet a budou si na tobe ostatni vylevat svoje mindraky. Pokud zijes s nekym koo nesneses, musite si to vyrikat a usmirit se, a ne valcit. Ja sam musim jit spat, kdyby neco, jsou tam proto.
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: A opět nespím
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: Hezky se to řekne ale co když už mám jenom plnit očekávání ? A hlavně podle mého zbytečně ? Už .... ? Fakt k praktikovi nechci z toho můžu mít jenom zbytečný problém .
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Prostě toho máš v práci hodně, rozešla se s tebou přítelkyně a máš hlavu ve stresu. Ať ti napíše něco na uklidnění. Tohle píše do karty u každýho třetího, bo je to pravda a kde kdo se dneska cpe antidepresivama a podobným bordelem :)
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: jj praktik určitě ale fakt mu nehodlám něco vysvětlovat bůhví co mi napíše do karty a to si nemůžu dovolit
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: jj praktik určitě ale fakt mu nehodlám něco vysvětlovat bůhví co mi napíše do karty a to si nemůžu dovolit
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Rohypnol je jak kladivem na komára. Po těch budeš vypadat jak po tahu. Nejdřív bych zkusil něco slabšího, ale SDN má recht. Prášky na spaní ti může předepsat i praktik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam