TEKKIT: Tak vidím, že už jste to tu rozebrali, přesto odpovím, jak jsem o Tvém dotazu přes den přemýšlel, ale neměl čas se tu vypisovat.
Jasně, moralní kocovinky a opilecké tísně zná každý zasloužilý, nicméně ještě aspoň trošku uvědomělý násoska. Jistěže jsem to míval, i když jsem chlastával především sám doma. Je to přesně jak říká WOTAR. Cítíš a víš, že je to špatně a stydíš se sám před sebou. Navíc ta faleš, když navenek (i před blízkými) musíš předstírat, že je vše olrajt.
Ptáš se, jestli jsem to měl i tentokrát, když jsem se v průběhu už skoro tří let abstinence dvakrát (v průběhu posledního skoro půlroku) ožral? Neuvědomuju si, že by potom druhý den jo, ale přesně si vzpomínám na ten pocit interního dilematu, než jsem tu flašku do sebe obrátil. Věděl jsem, že to takhle doopravdy nechci, přesto jsem ten souboj sám se sebou prohrál. Byla to rychlá spontánní akce.
Nebrutálnější to bylo v srpnu minulý rok v situaci, kterou jsem tady popsal - skoro dva dny neuvěřitelného vnitřního dialogu, normálně fakt dva hlasy v hlavě spolu diskutují, jestli jo nebo ne, největší trumf toho zlého byl ten, že přece už skoro dva roky nepiju a je to úplně úplně úplně v cajku, naprosto, žádná křeč, tak se přece vůbec nic nestane, když se jednou zperu a zas budu sekat latinu. Trvalo to strašně dlouho a nakonec to vyhrál ten správný hlas a proto jsem byl hrozně rád a pyšný, že jsem to dal.
A teď zas tohle :/
Nic nevzdávám a musím být fest ostražitý.
Bylo by toho víc, co bych k tomu vyblil, ale za prvé je to osobní a nemám potřebu to rozebírat na netu a za druhé se mi nechce datlovat ;)
Nicméně s těma mýma inklinacema k závislostem je to složitější, chlast jsem zhruba po roce víceméně nahradil něčím jiným (někteří možná zaregistrovali můj coming out tady jinde) a taky hulím jak fabrika a sere mě to, bere mi to svobodu rozhodování a blablabla a asi se musím smířit s tím, že s podobnýma sračkama se budu potýkat doživotně.
Spakojnoj noči.