• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    Taky už máte pocit,že spíš než zábavá je to sebedestrukce a víc než relax je to faux pass,podělte se o své zkušenosti,jak zapásíte,prohráváte a vyhrávete s falešným přítelem Alkoholem... Existuje pouze jedna cesta, jak lidi milovat, a tou je milovat je takové, jací jsou. A nádherné je na tom to, že když je mliujete jací jsou, tak se začnou měnit. Ne podle vašich představ - začnou se měnit podle své vlastní reality. Když je milujete, promění je to. Ne přesvědčí - promění. Obnoví se, dosáhnou k novým výšinám bytí. Dojde k tomu, ale v jejich bytí a podle jejich vlastní přirozenosti.Pomáhejte lidem, aby byli přirození, pomáhejte lidem, aby byli svobodní, pomáhejte lidem, aby byli sami sebou, a nikdy se nepokoušejte nikoho nutit, tahat a tlačit a manipulovat... http://psychologie.cz/az-do-dna/
    rozbalit záhlaví
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    CLOWNZEPPA: Nikdy se nesnaž pochopit ženu, ony se navzájem chápou a nenávidí se ;)
    FRDK
    FRDK --- ---
    CLOWNZEPPA: Nesnaž se nic pochopit, probůh.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    NYXALLAH: Právě. Tak rád bych to chápal. Jeden den řìkà miluju léto a vždy už jen budu. Zimu už ne a druhý den. Miluju léto i zimu a pak uteče do mrazu.
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    CLOWNZEPPA: ženský...
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    VYHULENY_UFO: Tohle prostě bylo jasný a opravdový. Bylo to jak živý sen a najednou prask. Ces` t la Via...Bohužel...Ja myslel sám na sebe a na nas. Vesmír začal vše posilat. Najednou vše dobré šlo naproti. Nechapal jsem. Bylo to vzácný.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CLOWNZEPPA: je to tezky, ale pro tebe by z toho melo vyjit, ze ty ses na prvnim miste sam sobe.

    //ono to sem nepatri, ja mam za sebou dva reknemez vaznejsi vztahy, ten druhej sem pred 4 rokama skoncil po 11 letech a vim uz proste, ze nechci resit milence zenskejch, o ktery mam zajem. jakmile mi zacne vykladat o jednom ci vice milencich, klidne i "vyjasnenych", du pryc. neni vetsi prdel, nez kdyz marka zacne po pichani vykladat, ze se vlastne toho jednoho milence asi zbavit nechce...
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    VYHULENY_UFO: Měla jasno než se zjevil. Ja mu ještě volal, aby to respektoval. Byla šťastná, že je to za ní. Pak se zjevil a absolutně se proměnila.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CLOWNZEPPA: v tom pripade proste nema ujasneny co vlastne chce. holka, respektive clovek, ktery ma svy predchozi vztahy ujasneny, takovyhle hovadiny nedela.

    myslim, ze tohodle pak vznikaji takovy ty situace, kdy dvojice nemuze byt spolu ani bez sebe, takze jsou chvili spolu a pak zase od sebe.

    ten zbytek je chemie, to bys mel vedet. a ta chemie obcas zatemnuj mysleni.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    ASCORB: Jak říkám, nic ji nevyčítám. Já vím jaká je, ale je v tom jistá rozpolcenost a já ji odpouštim at se stalo cokoliv. Chce to tak, tak prosim. Jen prostě nechápu tu neskutečnou proměnu a věřím, že kdyby se neobjevil. Nenastala by. Jsou lidé, kteří dokáží neuvěřitelné věci. Možná jsem blb, ale mám spíš starost o ní. A vše svůj smysl údajně má. Tohle je spíš omyl. Nevidím žádný smysl v tom, že někdo někoho zabije nebo ničí něco vzácného....To nejhorší je za mnou. Chce to prostě čas a myslet na sebe hlavně v dobrém slova smyslu.
    ASCORB
    ASCORB --- ---
    Přesně, na světě je spousta ženskejch, který jsou více méně úplně na hovno, labilní, poškozený. Od takovejch ruce pryč, teď jsem chytrej, ale taky jsem si tim prošel. Jinak AA vřele doporučuju, dokážou držet člověka nad vodou dlouhodobě až trvale, vždycky je kam se vrátit a nabrat energii...
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    VYHULENY_UFO: Je ji 31, jen neměla jednoduché dětství. Byla křehhkká, citlivá, moudrá, rozhodlá, ale ten ex má po těch letech jistě svoje páky a jako by ji očaroval. Prostě si tvrdohlavě stojí za tím, že si tím musí projít. Přiznává určitou nevědomost, zkamenělost, rozpolcenost. Čas ukáže. Je mi to celé prostě líto. Měl jsem pocit a byl vzájemný, že se známe staletí. Ten soulad byl unikátní a najednou čáry, máry a vše je jinak. Respektuju to. Víc nemůžu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CLOWNZEPPA: nikdy by nemel mit partner nebo partnerka prednost pred tebou samym.

    ja nejak predpokladam, ze ta divka byla jeste mladounka, zadna 40/50.

    a predpokladam, ze i tady plati pravidlo, ze zensky prichazeji a odchazeji, ale dobri kamaradi a rodina zustava.

    zenska dostala do sracek nejednoho cloveka.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Mě tam přivezli, že si spíš mysleli, že jsem se zbláznil a na příjmu jsem se s nima pral, až potom zjistili, že jsem plnější všech možnejch medikamentů... Tak mě nejdříve dali na tu 27 a pak na 26.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    COPS192: tak nevím...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    COPS192: to asi ne tam byli lidi se schizofrenií atd., Ale přijímací to nebylo, protože tam byli lidi i pár měsíců. Jen to nebyla odmašťovna, ale jen sebevrazi, schizofrenici atd.
    COPS192
    COPS192 --- ---
    THEMAKARESH: i kdyz 26 kdysi byla pavilon lecby zavislosti pro muze... dosud probiha snad kazdy tyden na 31 setkani ELPA26, coz znamena "ELitni PAcienti pavilonu 26"...
    COPS192
    COPS192 --- ---
    THEMAKARESH: to si ale asi nebyl primo na oddeleni pro zavislosti, ale 26 je ted prijimaci oddeleni, odkud te lifrujou na ostatni pavilony dle diagnozy... tam je klidek, rivotril tece proudem a je tam vazne velikej klidek:) tam sem byl pred rokem:)))))
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    THEMAKARESH: Tam je to na dokument...tam ti nepomůžou. Tam tě dorazej.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    CLOWNZEPPA: Hm, tak to je asi čím máš vyšší číslo, tím hlubší level pekla. To jsem rád, že jsem byl na tom svém klidném oddělení, kde byli převážně sebevrazi. Jinak ta 27 měl být neklid, ale podle toho, co píšeš to byl dost klid.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---


    THEMAKARESH: 31. Detox...kde tomu šefujou smažky a ukrajinci hlavně...Totalní vymaštovna. Nepřál bych to nejhoršímu nepříteli. I pro ten personal si odpad a ne lidská bytost.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    CLOWNZEPPA: A na jakých si byl odděleních? Já byl na 27 a 26, kdy jsem tam byl asi týden a bylo to tam celkem fajn a měl jsem i klid. Ale je to už deset let a navíc jsem tam byl jen s toxickou psychózou a když viděli, že jsem pak v pohodě a normálně se s nimi bavím, tak jsem byl i na pokoji jen se třemi dalšími lidmi.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    COPS192: Děkuju za reakci, ale já tam být nechtěl. Chtěl jsem a chci chodit na ty Anonymous. Mám kamaráda, kterej se z toho díky tomu dostal a já měl tentokrát opravdu dobře našlápnuto a nejsem fanoušek ústavní léčby. 'Stejně musíš chtít hlavně ty, což já tentokrát fakt chci. Málem mě to pohřbilo. Jde o to dělat věci, co tě baví, nenudit se, mít se konečně rád. A mimochodem na tom detoxu mi bylo doporučeno at mlčim. Ale dík za oporu a pochopení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam