• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    ANDR3_I: Teď jenom co je dřív, jestli citlivost nebo osobnostní porucha? trochu vtipkuji. A navíc, i když se mi dějí v hlavě roztodivný věci, které se lidem okolo prý nedějí, tak si opravdu porouchaný nepřipadám, tak jaká pak porucha.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    THEMAKARESH: Tam se právě nic nerozplývalo ba naopak a tu nejistotu měla právě s nim. Je to fakt zámotek. Srát na to.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    ANDR3_I: Citlivost je krásná věc. Lidský cit dělá člověka člověkem, ale ten kdo má tu hladinkuo trochu víc je bohužel je nachylnější k citovým újmám. Sice svět je krásný. Lidé individuálně taky, ale lidi jako celek nepřející a pěkný svině.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    THEMAKARESH: Jak jsem již zminoval. Oba dva jsme dost spirituálně založený. Naše setkání potvrdilo, že jsme bez jakékoli masky. Věděli jsme o sobě ty nejniternější tajemství a ty nejhorší věci. Čas je fakt píčovina a jen veličina. Neříkej mi, že si nenarazil někdy na člověka o kterym prostě víš, že se nevidíte poprvý, i když se poprvý vidíte? Dětinský to opravdu nebylo. Kdyby ten magor nepřijel. Jsme spolu a všechno je jinak. Mělo to nádherný základy i budoucnost. Ono tě zamrzí, když vidíš, že něco kvete jako nikdy v životě a přijde nějákej mamrd a celý to rozdupe. On to zničil a ona v nevědomosti, což ji neomlouvá s nim. Jedeme dál no, nenaděláš nic.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    HANOUCH: Tak to nebyl rozhodně tenhle případ. Má téze je, že láska není jen o sexu a sex není jen o lásce. A tohle láska byla a kdo nás viděl. Ani v nejmenšim o tom nepochyboval. Příjezdem onoho ex trpícího maniodepresivitou a až čarovným vlivem na její chování však vše bylo jinak. Ona má sklony pomáhat lidem a chlapec zjevně chůvu pár let měl a když zjistil, že chůva je sama sebou a chce konečně žít a dostávat to čeho se ji nedostávalo. Přijel si pro ni a z ženy, která věděla, co chce se zas stala chůva a poslušnej filtr jeho nálad. Je to rozhodnutí její lability. Sama přiznávala, že vedle něj ve směs vadla a ono se není čemu divit a nedostávalo se ji po čem niterně toužila. Najednou měla pocit, že září a on to nebyl jen pocit. Ona skutečně zářila. Samozřejmě manie může být fajn, ale depka je ve vztahu na hovno a samozřejmě to vytváří chaos a celé se to zrcadlí. Musí si na to přijít sama a nebo se obětovat. To už je její volba. Já si sám tukám na čelo a ač to není snadné. Z diskotéky se hodně rychle vzpamatovávám.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    HANOUCH: Docela jsem to zjednodušil, to uznávám, kdy měla v tom předchozím vztahu evidentně problémy a jasně že se jí zdá, že když si s někým přes net píše a poslouchá jí, že je to úžasný a musí to být lepší než to v čem je a do toho se jí k tomu v návaznosti na tu zdánlivou citovou vazbu, která je fakt naivní, protože toho člověka znám fakt jen přes psaní, takže je to opravdu jenom sen, s ním sejdu a do toho setkání si promítnu všechno, co jsem si vysnil(a) a ty orgány se splaší a myslím si jaká je to největší láska. A ejhle po měsíci se sen začíná rozplývat, protože ty projekce se s tou realitou neshodují a ten předchozí vztah sice problémy měl, ale byla to určitá jistota, na které po tom demonstrativním odchodu můžeme teď společně začít pracovat... Asi nějak takhle? Jako já ty rozchody, taky vždycky blbě nesl a pak se kolikrát ožral a nechával si dát přes držku asi abych ze sebe před sebou dělal ještě větší oběť (to jsem ještě neanalyzoval a asi raději tu pubertu víc vynechám :-D) takže ho chápu, ale to mi bylo 15-18, proto říkám, že mi to jen přijde dětinský, ale nijak to nehejtuju, protože lidi si jsou různí a to je dobře.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    HANOUCH: funguje to i naopak, at si taky kopnu do vlastnich rad ;)
    Ona mozna ta citlivost souvisi s osobnostni poruchou, a takovi lide casto utikaji k alkoholu jako k "leku".... (coz nemyslim ted konkretne na ID CLOWNZEPPA, spis na sebe)

    Zajimalo by me jestli tu mate nekdo nejakou diagnozu? Pochopim pokud s tim nechcete jit ven verejne (na druhou stranu jsme v auditku alkoholiku), budu rada i za reakci do posty.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    THEMAKARESH: Možná máš i pravdu, ale když srdce zaplane, mozek fungovat přestane, ale věř mi, že ve vztazích mám relativně bohaté zkušenosti, ale tohle bylo prostě jiný. Jak živý sen, ale přes to opravdový. Jsem dost citlivej tvor a romanticky založenej. V tom to samozřejmě sehrálo podstatnou roli v té ráně, ale nelze vysvětlit někomu výlet, který nezažil. Je to nepřenosné. Působilo to jako osudové setkání. S tím, že jsme k sobě směřovali celý život. Slova jsou velká magie a lidské city umí katapultovat. Rácio jsme odmítali vnímat. Tohle bylo celé založené na té vzácné emoci, která tam byla.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    THEMAKARESH: On problem casto byva i jinde nez u "splasene frndy". Nekdy mi pripada, ze nekteri citlivejsi muzi se s prominutim zamiluji do kazde do ktere lidove receno: "strci ptaka" (rozhodne nechci tvrdit, ze je to tento "nas" pripad). Po sleze kdyz jejich city nejsou opetovany nastalou situaci tito muzi spatne snasi a maji tendenci svou frustraci z odmitnuti ostentativne ventilovat navenek.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    CLOWNZEPPA: Jo, mně to teda trochu (teda vlastně hodně) nevyzrálý a dětský přijde a docela jsem se u tohoto i zasmál. On je dost velký rozdíl mezi takovou tou zamilovaností, kdy se ti splaší pohlavní orgány a rozum k nim a těmi hlubšími city, ale jelikož nejsi náctiletý kluk, tak bys to měl znát a ne se kvůli roštěně, který se splašila frnda a po měsíci, což je tak odpovídající čas, jí svrbět přestala a začala přemýšlet mozkem, se chtít oddělat. Ale jo ten svět je složitý.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    LA_PIOVRA: C´ est la vie...Bohužel, bohudík...
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    LA_PIOVRA: Oba dva jsme dost spirituálně založený, psali jsme si cca 4 měsíce. Ona kvůli mě za ním už neodletěla před Vánoci do Španělska a když jsme se sešli. Měli jsme pocit, že se známe staletí. Jako zažil jsem hodně, ale tohle bylo tak magický a opravdový v daný moment, že jsme to oba dva nechápali a ani se o to nesnažili. S tím, že to má uzavřený. Symbolicky spálila letenku. Oba dva jsme cítili, že je to to, co jsme po celý život hledali. Ten soulad byl opravdu nevídaný. Bylo tam z její strany spousta slibů a ujištění a ze dne na den jako by se z motýla stala zase housenka. Trvalo to necelý měsíc. Někomu to možná přijde k smíchu, ale my jsme oba tak trochu indiáni a čas pro nás nebyl zas tak směrodatný a my měli nefalšovaný pocit, že se známe věčnost. Ono je asi snazší někoho ztratit po letech, kdy ta zamilovanost je tu tam a nebo v počátku, kdy je člověk toho plnej.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    CLOWNZEPPA: promin, ze neresim alkohol(ismus) ale muzu vedet, jak dlouho ten vas vztah trval?
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Přátelé, se skálou nepohnem, ale to není nic nového pod sluncem. Ostatně jako to, že nelze pomoci a milovat někoho kdo nechce a vlastně v rámci nevědomosti neví, co to jest, ale to tu mnozí z nás vědí obzváště dobře. Hlavně to, že když nechci. Nezměním nic. Vinšuju vám všem pěknou, střízlivou a vědomou neděli.

    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    VALKYRA: Děkuju pěkně. To přeji i já nám všem.
    KEB
    KEB --- ---
    ANDR3_I: hrdě se hlásím do klubu :D

    ANDR3_I: vidíš, to tě odnaučí pít, třeba je to záměr...
    FRDK
    FRDK --- ---
    ANDR3_I: ASCORB hovořil o širém světě, narozdíl od Tebe, kterás' to zkonkretizovala na zdejší osazenstvo. Nicméně částečně budeš mít asi recht, přinejmenším co se tohoto auditka týče, alespoň za sebe teda jistou labilitu přiznávám ;)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    ANDR3_I: a abych nebyla OT, tak jsem vcera na Selincro pila prosecco a nikomu to vyrazne nedoporucuju. To co prislo po tom byl instantni hell a prozvracela sem pak nekolik hodin, kocovina v prasku :(
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    ASCORB: myslim ze labilnich a poskozenych panu je vas tu taky mnoho....
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    VYHULENY_UFO: To není jen o tom. Je to o tom stát si za tím v co věříš a za těmi, na kterých ti záleží. To je snad lidské.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam