HANOUCH: Docela jsem to zjednodušil, to uznávám, kdy měla v tom předchozím vztahu evidentně problémy a jasně že se jí zdá, že když si s někým přes net píše a poslouchá jí, že je to úžasný a musí to být lepší než to v čem je a do toho se jí k tomu v návaznosti na tu zdánlivou citovou vazbu, která je fakt naivní, protože toho člověka znám fakt jen přes psaní, takže je to opravdu jenom sen, s ním sejdu a do toho setkání si promítnu všechno, co jsem si vysnil(a) a ty orgány se splaší a myslím si jaká je to největší láska. A ejhle po měsíci se sen začíná rozplývat, protože ty projekce se s tou realitou neshodují a ten předchozí vztah sice problémy měl, ale byla to určitá jistota, na které po tom demonstrativním odchodu můžeme teď společně začít pracovat... Asi nějak takhle? Jako já ty rozchody, taky vždycky blbě nesl a pak se kolikrát ožral a nechával si dát přes držku asi abych ze sebe před sebou dělal ještě větší oběť (to jsem ještě neanalyzoval a asi raději tu pubertu víc vynechám :-D) takže ho chápu, ale to mi bylo 15-18, proto říkám, že mi to jen přijde dětinský, ale nijak to nehejtuju, protože lidi si jsou různí a to je dobře.