Čau po delší době. Nebudu se tady rozepisovat, protože sem to udělal jinde. Chci jen poděkovat. Tahle skupina byla prvním impulzem k tomu, abych začal přemýšlet pořádně o své závislosti, abych napsal tohle
KONZUM23. Díky! Vaše reakce na můj tehdejší post zase zapříčinili, že sem začal ihned jednat a tak i díky nim mohu dnes prohlásit, že už rok absolutně abstinuji. Chtěl bych zároveň tímto postem podpořit všechny z Vás, kterým se to nedaří, nepovedlo, nebo se ktomu nemůžete odhodlat, Kdokoliv z Vás by chtěl, ať mi napíše hrozně rád se podělím o svoje vize a přístupy, nebo si poslechnu příběh - Alkohol i přesto, že ho !snad! nikdy nebudu více pít je mým životním tématem.
Velkým překvapením bylo zjištěšní, že tuto skupinu vede člověk, kterého znám z reálu z hospody, kde sem propil svoje nejlepší roky. Zjistil sem to až nedávno náhodou. Každopádně je to člověk který mě po několika úspěšných měsících abstinence dával všem za vzor, což je smutné s ohledem na to, že se tak necítím a smutnější ještě v tom, že jemu se to nevede.
CLOWNZEPPA patří ti dík za tuhle skupinu a kdykoliv napiš!