DUSIN: Nedá mi to, abych ti nenapsal přečti si svůj příspěvek zde:
DUSIN:
ti to okopíruju, abys to měl snazší
Tak jsem tu zas, nedavno jsem se praskl jak jsem zakopl. No od te doby jsem to zas posral. Rikal si jen 3 cidery po praci nic nejsou, par piv nic neni. Pak jsem byl v klasickem kolecku dnes jeste ano, ale zitra ne. No pak najednou uz to bylo zas hard, flaska vodky za den, piti na tajnaka. Nakonec jsem se sundal, sel na tramp, ale nakonec jsem vytuhl na nadrazi, policie, podezreni na sebevrazdu, nemocnice, rozchod a najednou totalni samota. Najednou jsem sam, bez penez, bez vybaveni domu, jen s bojem s chlastem. Nepiju par dnu. Zkousim kratom docela to pomaha. Jen jsem unavenej z toho vecneho boje. Najednou uz nemam ani holku, ani rodinu, jen kocka a samota. Jeste ze bydlim v dome a mam zahradu a ruzne prace. Diky moc za pomoc Vas vsech. Vylevam si tu srdce, pac uz to moc nemam komu rict a potrebuji rict nahlas, mam problem s chlastem a jestli to nevyresim asi me to znici. Skoda, ze po poslednim excesu mi nadseni dlouho nevydrzelo a ja zas zacal tajne pit. No budu bojovat dal a hodne stesti Vam vsem.
a ted si přečti ještě jednou tohle:
DUSIN: tady ti vykopíruju jen to skutečně důležité:
ale beru to jako tu posledni sanci, co bych podstoupil, kdyz uz bych to vubec nezvladal
--------------------- zamysli se nad tím----------------------------
Tak, a teď ti řeknu to, co tady všichni ví a, co ve skrytu duše, víš i ty
NE, TY TO NEZVLÁDÁŠ A KOČKA JE JEN POSRANÁ VÝMLUVA!
Sbal kočku do kabele, vezmi jí hajzlík a stav se v obchodě. Kup kočce hromadu žrádla, co žere, nakup jí písek ať má do čeho čůrat (zkus si zároveň nekoupit flašku, to dáš, přece to zvládáš, ne?) a zazvoň na holku co tě kvůli chlastu nechala a řekni jí:
Sorry, jsem alkoholik, pohlídej mi prosím kočku, já jdu na léčení. Za tři měsíce si ji vyzvednu.
Pokud tě holka nepošle rovnou do hajzlu, máš ještě šanci a o důvod víc jít do té odmaštovny.