• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    mne prijde, ze kdyz clovek sekne s pernikem, tak to ma lehci, nez clovek, co se snazi nepit...kdyz skoncim s pikem a prestehuju se mimo zdroj a ne vedle varice, tak nemam spoustec, nez kdyz jdu v jakymkoliv meste z prace a potkam x zahradek...a v obchode cumim na regal tvrdyho
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    GENERALLZ: Takze to, ze jsem ve svem zivote udelala chybu a “nezvladla alkohol” (prave take i vlivem jeho pristupnosti ve velmi ranem veku kdy hospodskym nedelalo problem nalevat 15ti letym detem tvrdej klidne kazdej den) mi nejakym zpusobem znemoznuje komentovat ten obrovskej pruser pristupnosti a reklamy alkoholu (ktery ma mnohdy horsi dopad nez ostatni drogy)? Marketing mam vystudovanej, a dokonce mam i par znamych co vlastni bary a necitim vuci nim jakoukoliv nenavist ;)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GENERALLZ: Třeba já problém s alkoholem nemám, nikdy jsem neměla, nepiju. Ale pivečko, náš národní poklad, ničí osobu blízkou, spousty kamarádů... Vidím to, vnímám to, všímam si toho. A je to PEKLO.
    Víš, nejhorší je právě to podvědomé vnímání, že je to JEN pivo.
    Uf teď jsem nasraná, takže raději končím.
    KEB
    KEB --- ---
    GENERALLZ: já se taky hlásím k tomu, že klidně srovnám chlast a šlehu. Nevidím v tom vůbec žádný rozdíl. Teda jeden ano na chlastu stát skvělé participuje.
    KEB
    KEB --- ---
    TEKKIT: a samozřejmě je v pořádku, že naše republika má tolik litrů vypitého alkoholu na hlavu!


    GENERALLZ: a co myslíš, nebylo by dobré začít před školama dávat cigarety zdarma? To by bylo taky dobré promo ne?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    GENERALLZ: my jsme tady právě taková partička co o české alkoholové kultuře nic neví, myslíme si že česká společnost je strašně málo prolezlá chlastem a skoro nikde se nechlastá...proto samozřejmě fandíme všem marketingovým snahám o to, roztočit kola chlastu naplno...a já osobně tleskám a za sebe říkám, že by to chtělo prvních 5 rund zdarma a lahváče na cestu domů!


    GENERALLZ: celá tahle republika je naštěstí plná hospod ve kterých jsou ti co to zvládají
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GENERALLZ: Alkohol není o nic lepší nebo menší zlo než ostatní drogy.
    GENERALLZ
    GENERALLZ --- ---
    IF_: Výraz "vyléčený alkoholik" jsem použil z nedostatku jiného stejně krátkého výrazu.

    RADOWAN: srovnávat rundu a šleh???

    ale ok, částečně jsem odpověď dostal: abstinující alkoši "nejsou fandové hospod a obchodu s chlastem". mezi řádky to ovšem ukazuje jinou věc: to, že vy sami jste alkohol nezvládli, nyní z nedostatku tolerance vůči druhým a patrně z jakéhosi špatného svědomí, používáte jako bič na ostatní.
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    GENERALLZ: je to pro me obdobnej marketing jako “prvni sleh zdarma”. Nemyslim si, ze to je habit, kterej by se mel promovat v mediich. Asi mi na tom nejvic vadi ze to neni na webu Lokalu, etc. ale na idnesu.
    Abych ti odpovedel - ted piju, chodim do hospod a ano predtim jsem nepil a ano, neni to idealni.
    IF_
    IF_ --- ---
    GENERALLZ: Vyleceny alkoholik neexistuje. A proste abstinujici alkosi zrovna nejsou fandove hospod a byznysu s chlastem... To je nejak prekvapujici:)?
    GENERALLZ
    GENERALLZ --- ---
    Dobrý den, jen bych měl rychlý dotaz: vy, kdož tady bědujete, že provozovatelé hospod či restaurací chtějí podpořit svoje podnikání, jste všichni vyléčení alkoholici, nebo jak to vlastně máte? Zdá se mi, že takový apriorní odpor vůči vcelku běžné marketingové praxi, nemůže totiž být zdůvodněn jinak než patologickými příčinami.
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    ADAMIRA: Chce se mi z toho blejt..
    KEB
    KEB --- ---
    ADAMIRA: kdyby národ český přestal ze dne na den chlastat, tak republika vyhlásí bankrot do půl roku. Proto ten strach :-D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    WTK: mě spíš dostává ten strach z toho že se češi nevrátí do knajp
    WTK
    WTK --- ---
    ADAMIRA: to budou asi slusny tour de bar
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    tak snad to dobře dopadne a češi se vrátí :(

    Jak dostat Čechy do hospody: pivovary nabízejí rundu zdarma i nový speciál - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...ar-pivovarska-restaurace-sladovna-praha-akce-sl.A200525_122306_ekonomika_maz
    SDN33
    SDN33 --- ---
    HONZA09: :p Tak jako ty obrubníky a tajný hospody nepočítám, ale nebylo to tak "pohodlný". Já mám naštěstí tenhle návyk od puberty, že jdu v 80% případech kalit až po tom, co si to někam odšlapu nebo odsportuju v tělocvičně. Tak to zkus taky hodit do tohodle levlu. Ale asi to je o lidech kolem. No, takže to dopadává tak, že jsem někde 30 km za městem na nějakým lontu o půlnoci bez světel a "strašně se mi chce domů.." Vlastně vůbec si nedovedu představit, že bych jezdil na kole, na kterým mám celkem fýzu, bez toho, aniž bych někde nesedl k pivu .. ale tohle je forum spíš abstinujících. Ale můžu posloužit jako negativní příklad.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SDN33: No já už na zahrádce byl třikrát. Takže to je snad ještě častější než předtím. Na druhou stranu s kamarádkou jsme se aspoň domluvili, že před tím budeme chodit na brusle. Včera jsem na nich stál po prvý po patnácti letech. A nebylo to tak hrozný. Povedlo se mi nezabít sebe ani nikoho jinýho. A s pivem a cigárem jsem vydržel až po projížďce. :-)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Tvl, já měl tak svatej klid. Teď už zase jen co jedu z práce rejdím očima po zahrádkách kam by se všude dalo sednout..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam