ja to mam dneska 14. co jsem naposled pil. Jsem produktivni, zase pracuju a vcelku mi to jde od ruky, jen teda dohnat to spozdeni v praci bude chvilku trvat ale co uz. Nemam problem ani jit do hospody a tam stravit vecer na birellu, naopak, tim ze tam jsem strizlivej nemam problem odejit, driv to bylo az na konecnou do bezvedomi. Kupodivu, nechci se prechvalit, ale ani nemam chut se opit, i kdyz chut na pivo je porad, ale to resim uspokojive birellem obohacenym o extrakt horkych a aromatickych kyselin z chmele, takze si z birela udelam plnotucne pivo, echt horke ale bez alkoholu. Z hospody odchazim strizliv a rano mam i neco jako fakt lehky naznak kocoviny asi jen psychosomaticky. nebojim se vzit si ven penezenku jako driv kdyz sem se zlil a postupne vsechno postracel, muj alkoholismus byl dost drahy i na ty sekundarni naklady, jako telefon, nonstop zamecnici jako kdyz sem se pred mesicem a neco dopotacel, ne uplne v bezvedomi ale i tak dost nalitej, domu ve 2 v noci a zjistil ze nemam klice apod.
Posledni kocovina a celkove opiti se bylo tak strasidelne (a ze me uz hned tak neco po tech propitejch letech nerozhazi), ze verim ze mi to i vydrzi aspon 1-2 mesice urcite a zcela spolehlive absolutni abstinence a potom, porad budu mit takovou hruzu z toho se napit, ze vic jak 2 piva nedam. No uvidime.