TEKKIT: já bych dokonce řekl, že to vliv mít bude a bohužel to bude posun k horšímu:
1) home office - jako ne že by jsme si nikdy v práci lahev vína neotevřeli (pokaždý má někdo narozeniny/svátek ha ha ha :/ ), ale doma to svádí IMHO mnohem víc si k tý práci nalejt skleničku/dát pivo
2) pokud chlastáš v hospodě, vždycky tě něco "donutí" přestat v určitou chvíli třeba peníze nebo zavíračka, u některých (ne samozřejmě všech) to je ten limit "už jsem moc a ve společnosti, měl bych jít domů" - tohle doma není, můžeš s tam v klidu vylejt jak hovado za poloviční cenu nebo méně
3) depka a nuda (jak už bylo zmíněno), já bydlím sám, není co dělat, do toho jsem si při trošku tvrdším sexu s cirkulárkou udělal nehezký úraz a ani hrát hry nemůžů, jít na brusle nebo běhat (a to jsem běh vždycky nesnášel)
A to já jsem nepřišel o práci, moje životní situace se nezměnila takže jsem akorát znuděnej a kynu, říkám si co ty lidi co se třeba ohledně chlastu drželi a díky současný situaci přišli o práci/kšeft :/
já osobně jsem doma zrušil tvrdej a pivo, zaprvý to svádí k tomu chlastat a zadruhý ted nabírám tak kilo týdně a tyhle věci tomu dost pomáhaj, jednou za čas si naleju skleničku vína a i to mě sere :/