ANIKEVESTIFEX: tenhle pocit jsem poprvý zažila v 16, kdy mě dotáhli domů a já poblila mámu, kámošce udělala moncla a vůbec bylo to na tu pidi vesnici takový fajnový..))
párkrát se mi to stalo(psala jsem si vždy na záchodě poznámky o čem se bavím, abych pak měla z čeho vzpomínat)a Naposledy asi v 25, kdy jsem zjistila, že ty stavy mám po tvrdým alkoholu. Od té doby si dám max 3 panáky... A to jako musí být (narození dítěte, nebo něco fakt dost velkýho) a stejně si myslím, že tak 10 let už dám max jeden.
Ale těch piv jsem schopná za večer vypít i 20 a pamatuji si všechno...
Problém je, že mi pivo strašně chutná, nevím co jiného kromě kafe se dá pít, aby mi to chutnalo a neměla jsem akutní potřebu se zeblít...
No a jak mi chutná, tak to kolikrát bývá denně i 8 kousků... i více.. a normálně funguju...(dřív jsem si koupila tak tři lahváče a byl klid, ted dokud je v lednici hlazený pivo tak piju a můj muž mi chce dopřávat, tak mi každý ráno naplní lednici, začarovanej kruh)
Pro mě bohužel, protože kdybych nefungovala, tak budu mít výčitky.. a dokážu se udržet, tak jako s těma panákama.
Takhle vím, že to není úplně zdravý, ale asi dokud mi doktor neřekne, že mám v prdeli játra, tak si nedokážu to pivo zakázat.. Suchej únor jsem nikdy nezkoušela, bo prostě vím, že budu mít problém vydržet bez piva i týden, né-li dva dny. a po birellu mě nehorázně bolí břicho..(((