KOPRETKA: Ale ono jsou to nakonec docela povedený mentální kotrmelce...
1. S pitím vlastně problém nemám, protože všechno zvládám.
2. Nic jinýho mi vlastně nechutná.
3. Za to že piju tolik, může přítel, protože mi kupuje pivo, ale když to pivo je, tak piju, dokud všechno nevypiju.
4. Když se to začne horšit, takt toho určitě nechám.
5. Vím, jak to dopadá, když to někdo s chlastem opravdu přehání, to se mi nemůže stát.
Tak to mi asi nezbývá, než ti popřát hodně štěstí, protože to je jak z nějaký učebnice. :-)
Ale chápu, že je to nepříjemný. Vždycky je to nepříjemný, když tě někdo upozorní na něco, co by „mohl“ být problém.
Ještě malý komentář k těm vypsaným hláškám:
ad 1. Už tady bylo řečeno, aby ses nebála, že to přijde a s vysokou pravděpodobností to zvládat přestaneš.
ad 2. Když jsem chlastal fest, tak jsem taky nemohl pít nic jinýho než chlast, ostatní chutnalo divně.
ad 3. To pivo nakonec piješ ty, když se neumíš ovládnout, je to jasná známka problému s chlastem. Nemůže být přece takovej problém mu říct: „Hele nekupuj toho piva tolik.“ To není tak těžký, nebo je?
ad 4. Jo tohle je opravdu ukázkový. Zkoušet zastavit rozjetej vlak po x letech jízdy, brnkačka.
ad 5. To si myslí skoro každý alkáč, spousta z nás má tyhle případy taky dost blízko, a ví, jak to může blbě dopadnout a stejně nakonec dopadnou dost tvrdě.