• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    doslo zde k nejake zasadni zmene na nyxoty nebo co se to tu kurva deje?
    KBN
    KBN --- ---
    KEB: dej sem ty fotky
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    TRISMEGISTOS: A jaký procentní zastoupení Romů v populaci? 2,2 %. Tak jsem to za vás spočítal, když to vztáhneme na jedničku, tak to vychází, že je jich tam pěkných 96 %. To mi pak přijde, že mají docela přednost. Ale je to dost tím, že jsou celou dobu pod drobnohledem úřadů už od dob co se jim zatrhlo kočování.

    SDN33: Prý to nahlásit na OSPOD zkusit můžeš, ale prý se tím bude těžko někdo zabývat, protože už je dost práce s dětmi, které už jsou naživu.
    KEB
    KEB --- ---
    SDN33: jestli je její odpověď mám v piči, tak má v hlavě tak akorát nasráno. Bych se na to vysral, budeš z toho mít akorát mrzeni.

    Ale klidně mě ignoruj, dneska mám náladu sám se nalít jak váza, takže mám možná tendenci vidět věci černější než jsou.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    těžký rozhodnutí no a ještě těžší radit. já jí neznám, ty jo. dej na intuici. ať už se rozhodneš jakkoliv zdá se, že už jsi do toho stejně namočenej, takže to holt budeš muset unýst.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    TRISMEGISTOS: hele tohle by bylo třeba totálně super, když OSPOD tohle chtěl , něco takovýho jsme i mysleli. Ale jako už pak máš morální dilema, jestli jseš teda nějakej KGB borec nebo jestli se někomu snažíš pomoct i pomocí drastik metod.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    dá se samozřejmě nahlásit podnět OSPODu. OSPOD může chtít, aby pani chodila do AA a dítě bude od narození sledovat, dělat hromady šetření a pokud bude mimino ohrožený na vývoji a výchově, nechá ho odebrat. Bude ale nejdřív hledat zdroje v rodině.

    Neplatí, že bys kojeňácích viděl hlavně cikáňata. Překvapivě je to asi 50 na 50 (romský děti X děti ostatních etnik). FAS ani absťák sám o sobě není důvod pro odebrání dítěte. Je to prostě jen hrozně nešťastnej průser, kterej si matka až se probere z mejdanu bude vyčítat.

    Nejlepší asi bude zkusit s pani mluvit. Jestli ale leje ligu a nemá náhled, bude to prostě smutný tak jako tak. Držim palce
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SDN33: (ano trošku ji znám)

    Fotky zatím vypadají nadějně.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    THEMAKARESH: sakra mě nešlo o to,aby ji to někdo bral hned.. ona krom toho že si dává 3 piva 3 rumy denně je docela i inteligentní,ikdyz se to vylucuje v jejím stavu,.... A jasně že do ní každej válí, odpověď "Mám v piči".. Tak prostě jsme si říkali, že když má v piči před blizkejma a spol. A přes svým děckem. Tak nemůže mít v piči před úřadem.z toho vzniklo tohle téma.ale asi si to moc maluju
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SDN33: Hele, předem to nikdo řešit nebude. Aby se to začalo řešit nějak hned, tak by se to dítě muselo narodit s absťákem nebo s FAS, ale taky nevěřím tomu, že by to dítě hned odebrali.
    KEB
    KEB --- ---
    SDN33: jo IMHO jo, ale může tě hřát u srdce aspoň snaha done Quijote. Ty fotky bych ji ukázal některé jsou na obrácení kufru.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    THEMAKARESH: okej,já nemyslel , že to někdo soupne do ústavní péče hned, tak blbá zase není ani ta baba, si myslím, ale prostě šlo mi o ten moment výstrahy... Slečno, tohle se může stát, pokavad budete dělat , to co děláte. Takže totální snění , jo?
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SDN33: Ještě jsem se ptal ženy, která má ohledně malých dětí taky trochu právní vzdělání a říká, že teď je to opravdu dost obtížný, aby ti to dítě odebrali. Nic snadného, že tam přijdou a vezmou ho, tak to určitě nebude.

    S tím, že se berou přednostně do ústavní péče romské děti, bylo i dost kauz...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SDN33: Většinou se berou preventivně do ústavní péče děti, který nejsou úplně bílý.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    jasně, ale pokud podáš podnět, úřad musi činit a ověřít to. Minimálně to aspoň musí předstírat, že to udělal. Jo já vím, je to pohádka.
    KEB:

    THEMAKARESH: no spíš naopak ne? S Ciganama nevyresis už vůbec nic. Ztráta času.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SDN33: Jestli je bílá, tak za ní nikdo nepůjde. :-D
    KEB
    KEB --- ---
    SDN33: ty tomu věříš? Ale můžeš si najít pár hezkých fotek, co dělá chlast s plodem a ukázat ji je.

    Nehledě na to, že úřad na ni nedojde
    Neudělala nic, co by bylo proti něčemu a zdravý rozum se nepočítá.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    THEMAKARESH: dneska mi to nějak nejde.
    mělo to být, že se ho rovnou vzdá
    matka má právo na dítě
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    THEMAKARESH: *osvítí duch svatý nebo podobná píčovina s mateřskými pudy
    SDN33
    SDN33 --- ---
    KEB: jak nepomůže... Když na holku dojde úřad bububu: tohle tato společnost netoleruje, paní, tak si třeba něco může uvědomit... Ale jako to tady fakt jen polemizuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam