Jo domecky, PLB znam pomerne duverne, vzdy si vzpomenu jak jsem si rikal "to je v pohode top zvladam vlastne netusim co se da nezvladat" zatimco jsem mel stazene hrdlo tak ze jsem se zcelůa realne dusil, jen jsem to nechapal. Chodil jsem tam na navstevu, I mistni psychyatricka si me pozvala na "koberecek" jak ze to pry zvladam. nemel jsem nejmensi tuseni o cem to chce kurva mluvit, jen jestli ze jsem 0K,, jasne, jdu pryc a dusim se.
to jsedm jenn konzumoval, ay potom jsem zacal pit, the "pit"
velice dlouho jsem nechapal termin "litr vodky denne a zadny problem"
prece neni mozne vypit litr a vice vodky denne a fungovat.
och, po pul roce co jsem doslova neexistoval, taky dosly prachy, problem byl na litru vodky denne zustat.
Byly chvile kdy jsem v hlave nemel nic jineho nez "do blazince", ztracel jsem na hmotnosti rychlosti 1kg/den, po mesici vypadate strasne ale cititite se skvele, ale dosly prachy, do prace jsem nikdy moc nechodil, i tak to zacal byt problem.
semtam nejaky ten zanet, obcas rande, ktere me ponorilo do silenstvi jeste hloubeji, shitload of traumticke zazitky, znasilneni jeste tehdy (je jedno jak kdo je tvrdak, tohle se podepise), zacnete hledat ego, motivaci k tomu otevrit oci.
long story short,
zacal jsem hledat puvod silenstvi a pil dal. a taky jsem se na to vysral, nejsem schopen prestat pit a nejsem schopen, oh fuck, vsechno zvladnu sam, zabydlel jsem se v pekle, nehodlam vystoupit, nemam kam, nikde me nikdo a nic neceka a v tom silenstvi, to jak prekonavam akutni nedostatek serotoninu a slova "delej, zabij se hned ted nebud srab" k tem si koupim dalsi pivo. Tohle je realne peklo, nevyslovne a nevyslovitelne utrpeni.
Ta temnota! a blabla bla.
jen jsem chtel rict ze, kdzbz snad nekdo mel pocit, ze To uz jen doleju. Mohu mu byt pruvodcem. Fandim kazdemu kdo nejen ze prestal, predevsim tem kteri maji proc prestat.