THEMAKARESH: Jo oni i chtějí, aby ses objednal sám. Akorát čekačka je třeba 3 měsíce. Do Bohnic bych možná na poprvý nechodil, resp. to mi řekla psychiatrička, že tam posílá lidi jen, když jí padaj na hubu v ordinaci a je to na záchranku. Jsem taky v Prahy, ale řikal sem si, že zase tak neznám Moravu a šel jsem do Kroměříže a byl jsem spokojenej (oddělení 15). Psychiatrička mimo tohle doporučovala taky Bílou Vodu nebo Červeňák. Jihlava je myslim taky ok a to neni ani tak daleko. K těm Bohnicím: týpek, co v Kromclu vydržel měsíc a půl se nechal přeložit do Bohnic a tam vydržel dva dny... Ale zase vim, že tady to kluci bez problému absolvovali. Na detoxu jsem byl asi týden v Kosmonosích, tam bych asi nechodil, je to tam tvrdší, byť tam maj koně apod. Počítej teda čekačku třeba 3 měsíce, dneska už možná i dýl. Ještě bych taky možná zkusil Ondřejov, potom co to šlo do prdele to koupil nějakej doktor a jde to prý zase nahoru. Tam je stacionář, kterej mě teda osobně dal víc než ta 3 měsíční léčba, pač je hlavně o psychoterapii, která v té léčbě byla vlastně jen 2x týdně a to ne vždycky. Kdyžtak klidně napiš soukromě, zodpovim cokoliv budeš potřebovat.