• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Mě teda hospodský přijdou podobné ufňukaný podnikatelé jako vlekaři.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SDN33: Já se teda přiznám, že vůbec nechápu, co myslíš tou cílenou likvidací? Jako Covid, EET nebo zákaz kouření v hospodách? Ani jedno z toho mi nepřijde cílený na likvidaci hospod.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SDN33: jasně, cíleně likviduje

a graf je sračka ale odpovídá

ok :)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    ADAMIRA: Vskutku jsem chtěl říct hlavně to, že je škoda, ze to stát cíleně likviduje/ zlikvidoval (a zároveň teď zachraňuje současně), ikdyz by se na tomto zřejmě společnost dohodla nějak sama a nemuselo to jít formou ekonomického postihu. Ale chápu.

Jasný ze graf je sračka, ale odpovídá to. Není to jedinej.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ADAMIRA: Na otevření debaty toprí :)))
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    a teda uplně vynechávám fakt, že ten graf je naprosto trypická instagramová píčovina, nezlobte se na mě, já fakt nemám vysoký školy, ale takovejhle graf přinést učiteli někde v prváku na střední tak vás naprosto právem kopne doprdele, prokrista pána
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SDN33: to je ale uplně jedno, na jednu stranu si tady stěžuješ jak se alkoholismus narozdíl od jinejch drog neřeší a jak je na úrovni boha a hned na to otočíš o 180 stupňů a pobrekáváš tady nad tím že nám mizí vesnický knajpy - největší generátor alkáčů co maj "chlast za boha" a ještě si tady předkládáš typický pohádkový představy o tom jak to nemá s chlastem nic poslenýho ale je to o sportovně / společenskym vyžití (i když to má bejt reakce na to jak se málo chlastá, to fakt dává smysl)

sorryjako
    SDN33
    SDN33 --- ---
    VOY: Ano, tohle mi jde skvěle.
    Jen jsem chtěl dat ven úvahu, zda-li by se situace nevyřešila sama. Samozřejmě tomu poslednímu sloupci pomohla i všeobecná informovanost o problému - a tj samozřejmě dobře.
    VOY
    VOY --- ---
    SDN33: Myslim, ze ve svoji kreativni interpretaci jednoho sloupcoveho grafu jdes opravdu hodne za hranice toho co z nej lze vycist.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SDN33: tohle je neuvěřitelnej cope.... nebo delírium
    SDN33
    SDN33 --- ---
    MISANTROOP: To mě mrzí, že sis vybral tak blbou vesnici. :) Ja se nebavím jen o nálevech, ale i restauracích. Prostě vesnická hospoda, kdes došel jednou tejdne i s děckama na jídlo, vedle bylo menší větší hřiště aj aj. Ano a tu a tam nějakej dědek přebral. Jestli jste takový koncept "pro všechny" neviděli nikdy, asi jste všici ze Stodůlek. Ok uz toho nechám.
    Az budu u moci, tak taky cíleně zakleknu třeba na kavárny, protože mě z nějakého duvodu serou a doporučili mě to z úřadu.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SDN33 / SDN33

Boj s alkoholem v obcíchnad 10 000 +obyvatel !!! :D
    KEB
    KEB --- ---
    MISANTROOP: ámen
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    SDN33: Ja jsem se přestěhoval na vesnici. Jedním ze stěžejních míst je tu vietnamská večerka, dům s pečovatelskou službou a nalevna, vsechny tři vedle sebe. Několik chlapů z domu s pečovatelskou službou tráví svůj čas před večerkou, kde popíjeji celý den pivo a tvrdej, v různých časech je podporuje několik místních dělníků, kteří se přidávají. Před zavírací dobou je to dost smutný pohled. V místní nalevne se schází ekonomicky slabší část obce a vesele se propadá na ekonomickém žebříčku ještě níže. Za poslední měsíc se jeden gentleman cestou domů dostal do menšího stresu, když cestou domů padal na ploty a občasně vykrikoval, ze "tu kurvu zabije" a podobne "legrace". Další místní gentleman se tu válel na silnici a posléze po čtyřech mířil nejasnym směrem.
    Jestli tohle je ta bezva kultura, kde dělník, lakýrnik, řidič autobusu, primář a právník každý den moudře pohovoři, bez předsudků svých sociálních vrstev, tak ať úplně s klidem zmizí.
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    VOY: *mýtických
    SDN33
    SDN33 --- ---
    VOY :)) asi to bude spis záležitost větších mest. No ja znal takové řekněme 2 az 3, nepočítám - li nadrazky.. btw docent i lakýrník můžou být oba alkohlici, takže zde se rozdíl maže
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VOY: Přesně tak. Hospody se dělí na ty ve kterejch se fetuje a ve kterejch Tě za to vykopou ven. :)
    VOY
    VOY --- ---
    Já se na rovinu přiznávám, že tuhle legendární hospodu kde vedle sebe sedí docent a klempíř tak znám opravdu jen z těch mystických příběhů. Zdá se mi že něco takového žije spíš v Hrabalovi než v realitě roku 2025 kdy společnost je rozdělená skoro jak nikdy předtím a ta čára nezřídka právě vede na hranicích sociálních vrstev.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    KEB: No to je taky možný - ale, před tím ji zlikvidovat, to už je metahumor.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam