• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    SNAXX: bude se to napinat od 9. a lajny by mely byt napnuty az do nedele 14. bude to pres udoli, nad kterym vede ten visuty most.
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    MRKEVREDKEV: kdy bude ta dolni morava? Budeme nedaleko, diky!
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    DROOPI:
    KOOTCHA: díky! bylo to fakt krásný. kdybyste chtěl někdo vidět víc, tak to bylo v rámci https://highlinefest.com/, kterej dělá báječná parta kolem Slackshow. v Krumlově natáhli 17 highline a přijeli lajneři a lajnerky z několika kontinentů. btw lajna na fotce má 300m a teď se bude na Dolní Moravě tahat 900. kdybyste měl někdo cestu kolem, stavte se podívat, bude to velký )
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    MRKEVREDKEV: ty vole to je mazec...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MRKEVREDKEV: epický
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    z tohohle víkendu bude žít ještě dlouho.

S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Začíná mě to lezení na stromy bavit :) včera jsem vylezla 20m :)

JOPS
    JOPS --- ---
    Po překážkovém závodě se synovcem, každej jsme teda běželi jinou kategorii a asi mě začal i bavit běh, ale bylo to kurva náročné 🤣

JOPS
    JOPS --- ---
    B3DA: Kde jsi?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    B3DA: pod 8? Jako Adam Ondra?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    IF_: Drzim palce, mne operaciu nepovolili hoci som 3 mesiace nechodila, ale tiez rehabilitujem a ide to super :) plotynkova sestro. Drzim palce.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    IF_:
    Držím palce, ať se to podaří.
    Já tyhle gymnasticky pohyby vzdala, sem dřevo a určitě bych se zmrzacila.
    B3DA
    B3DA --- ---
    Idk what am I doing 🤷

IF_
    IF_ --- ---
    DELIRIUM: Diky, jsem stastna, ze to jde nahoru:) Ja na rukou take neumim, je to hrozne tezke, ale shyb a klasicka stojka jsou moje dream moves, tak kdyz telo stavim od zacatku :D, tak se do toho chci oprit znovu poradne a spravne.

Jinak od operace cvicim s typkem, co je fyzioterapeut a zaroven trener a je to tedy bozi kombinace, mohu jen doporucit vsem, co maji nejaka trapeni. Je to dost velky rozdil proti klasickemu trenerovi.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    IF_:
    Ty jo, to sem rada, ze ti to dobře dopadlo a fungujes.
    Stojku neumím dodneška :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Presne 3 mesice od operace vyhrezu plotynky jsem si dnes s fyzioterapeutem zkusila po hrozne dlouhe dobe nacvik stojek 😍

ROMI
    ROMI --- ---
    NOIK: To je vetsina muzu po 40 😉
    NOIK
    NOIK --- ---
    ..někdo by měl už konečně napsat knihu Muž, který zvedal pneumatiku
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FINSON: Synek se ti nějak zakulatil :))
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Jedna loňská, první, co jsem našel v telefonu

FINSON
    FINSON --- ---
    BUCCI: Tak rozcvičený a rozehřátý jsem byl, je to venkovní posilka... zatím dobrý :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam