• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MRKEVREDKEV: Škoda že má ten most pachuť naprosto zbytečné zrůdnosti co nikdy neměla vzniknout a symbolizuje tu zvrácenost budování atrakcí na Dolní Moravě a v okolí :-/

Jinak chápu, že po technické stránce je to asi ojedinělá možnost jak to natáhnout atd. Fandím "vám'. Super fotka.
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    SNAXX: bude se to napinat od 9. a lajny by mely byt napnuty az do nedele 14. bude to pres udoli, nad kterym vede ten visuty most.
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    MRKEVREDKEV: kdy bude ta dolni morava? Budeme nedaleko, diky!
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    DROOPI:
    KOOTCHA: díky! bylo to fakt krásný. kdybyste chtěl někdo vidět víc, tak to bylo v rámci https://highlinefest.com/, kterej dělá báječná parta kolem Slackshow. v Krumlově natáhli 17 highline a přijeli lajneři a lajnerky z několika kontinentů. btw lajna na fotce má 300m a teď se bude na Dolní Moravě tahat 900. kdybyste měl někdo cestu kolem, stavte se podívat, bude to velký )
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    MRKEVREDKEV: ty vole to je mazec...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MRKEVREDKEV: epický
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    z tohohle víkendu bude žít ještě dlouho.

S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Začíná mě to lezení na stromy bavit :) včera jsem vylezla 20m :)

JOPS
    JOPS --- ---
    Po překážkovém závodě se synovcem, každej jsme teda běželi jinou kategorii a asi mě začal i bavit běh, ale bylo to kurva náročné 🤣

JOPS
    JOPS --- ---
    B3DA: Kde jsi?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    B3DA: pod 8? Jako Adam Ondra?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    IF_: Drzim palce, mne operaciu nepovolili hoci som 3 mesiace nechodila, ale tiez rehabilitujem a ide to super :) plotynkova sestro. Drzim palce.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    IF_:
    Držím palce, ať se to podaří.
    Já tyhle gymnasticky pohyby vzdala, sem dřevo a určitě bych se zmrzacila.
    B3DA
    B3DA --- ---
    Idk what am I doing 🤷

IF_
    IF_ --- ---
    DELIRIUM: Diky, jsem stastna, ze to jde nahoru:) Ja na rukou take neumim, je to hrozne tezke, ale shyb a klasicka stojka jsou moje dream moves, tak kdyz telo stavim od zacatku :D, tak se do toho chci oprit znovu poradne a spravne.

Jinak od operace cvicim s typkem, co je fyzioterapeut a zaroven trener a je to tedy bozi kombinace, mohu jen doporucit vsem, co maji nejaka trapeni. Je to dost velky rozdil proti klasickemu trenerovi.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    IF_:
    Ty jo, to sem rada, ze ti to dobře dopadlo a fungujes.
    Stojku neumím dodneška :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Presne 3 mesice od operace vyhrezu plotynky jsem si dnes s fyzioterapeutem zkusila po hrozne dlouhe dobe nacvik stojek 😍

ROMI
    ROMI --- ---
    NOIK: To je vetsina muzu po 40 😉
    NOIK
    NOIK --- ---
    ..někdo by měl už konečně napsat knihu Muž, který zvedal pneumatiku
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FINSON: Synek se ti nějak zakulatil :))
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Jedna loňská, první, co jsem našel v telefonu