• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    1KA
    1KA --- ---
    Na starý kolena se po téměř 20 letech vracím k aktivitám, které jsem provozovala, když byly děti v kočárku. S o to větším nadšením.:-)

LILITH213
    LILITH213 --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    Poprve na waku. Euforie z uspechu jako mala :D

BATY
    BATY --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    Poslední den dovolené, příští týden se nejspíš neurvu, takže ode mě zase bude klid.

BAJKER
    BAJKER --- ---
    MAR_TINA: Tyjo asi ne, tím směrem moc nejezdím, není tam pro mě žádná zábava, jen polňačky:)) Loni jsem tudy jednou jel v rámci cykloturistiky s kámoškou, ale jinak vubec. Jako na první sekci Black hole trailu jsme měli bobky všichni, pak jsme se trochu rozkoukali, otrkali a už to celkem jelo, ale i tak to bylo napínavý...nejhorší je asi to vědomí, že když se tam rozbiješ, tak bude trvat kurva dlouho, než pro tebe přijde pomoc.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    lezecký výlet do Švýcarska se vydařil a na summit day bylo nádherný počasí

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BAJKER: žlutý kolo... nepotkala jsem tě na cestě z Jelenice směrem ke Kolu?

A tvl teda, smekám. Moje dvě fóbie - uzavřený protory a moc drsný traily.
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    Já (žlutý kolo), mý fellaz a náš guide při sjíždění Black hole trailu ve Slovinsku. Za mě nejintenzivnější bajkovej zážitek ever!

FINSON
    FINSON --- ---
    Nečekaný opušťák během dovolené - ale byl jsem připraven 💪
    Jestli vám přijde, že se směju trochu hořce, tak máte správný odhad: Ta trasa byla krásná, ale tady už mě bolely nohy a to nejhustší stoupání bylo teprve přede mnou.
    Ale bylo to super 😁

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Chci se do krize středního věku naučit provaz. (Bojím se botoxu i milenců a leopardí šaty už mám.)

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    MAESTRO_007: v tomhle plne souznime. vsechny fakin Stezky v oblacich a podobny silenosti bych nejradsi videl v plamenech. ale tady se s tim trochu vezem noo

¯\_༼ ಥ ‿ ಥ ༽_/¯
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MRKEVREDKEV: Škoda že má ten most pachuť naprosto zbytečné zrůdnosti co nikdy neměla vzniknout a symbolizuje tu zvrácenost budování atrakcí na Dolní Moravě a v okolí :-/

Jinak chápu, že po technické stránce je to asi ojedinělá možnost jak to natáhnout atd. Fandím "vám'. Super fotka.
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    SNAXX: bude se to napinat od 9. a lajny by mely byt napnuty az do nedele 14. bude to pres udoli, nad kterym vede ten visuty most.
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    MRKEVREDKEV: kdy bude ta dolni morava? Budeme nedaleko, diky!
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    DROOPI:
    KOOTCHA: díky! bylo to fakt krásný. kdybyste chtěl někdo vidět víc, tak to bylo v rámci https://highlinefest.com/, kterej dělá báječná parta kolem Slackshow. v Krumlově natáhli 17 highline a přijeli lajneři a lajnerky z několika kontinentů. btw lajna na fotce má 300m a teď se bude na Dolní Moravě tahat 900. kdybyste měl někdo cestu kolem, stavte se podívat, bude to velký )
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    MRKEVREDKEV: ty vole to je mazec...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    MRKEVREDKEV: epický
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    z tohohle víkendu bude žít ještě dlouho.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam