psala jsem to uz do
[ Gamifikace - využití herních principů v neherním prostředí ] ale sem se to imho hodi taky.
Muj report z dvoumesicniho pouzivani
http://healthmonth.com/profile/Fronema
Tahle aplikace se mi libila a rozhodne mela pozitivni vliv na muj zivot.
clovek si zadava pravidla jak ma zit, a potom dostava body za to jak je plni, a to od cviceni, jidla, alkoholu a mela jsem tam i ukol chodit mezi lidi, zapisovat si sny atd.
Bylo by se mi vic libilo kdyby to umelo plynule hodnoceni, moct dat pravidlo "cim casteji budes cvicit tim lip" nez dvakrat tydne je spatne, trikrat tydne je ok.
Ke konci ale uz to ztracelo motivacni funkci, ty body mi zacinaly byt vic jedno, ke konci jsem mela pocit ze by mi stejnou sluzbu skoro udelal sesitek kde bych si to odskrtavala rucne.
Ma to i socialni funkce, nasla jsem si tam i team se kterym jsme se meli tak nejak podporovat, ale s cizima lidma na internetu to neni takovy, mozna by to bylo lepsi kdyz bych tam mela zname.
Stoji to 5 dolaru na mesic, coz mozna zni jako dost pro tak malo funkci, ale ma to svoji motivacni hodnotu, clovek ten mesic pak spis doklika :)
Ke kazdemu zaplacenemu mesici dostanete jede sponsor chip, muzete nekoho "pozvat" na mesic. Ja mam tedy dva, pokud byste to chteli nekdo zkusit, klidne vam ho dam, ale musite to pak pocitve dokoncit! :)
Neni to na dlouhodobe pouzivani, ale pomuze vam to zautomatizovat si nektere cinnosti ktere chcete do sveho zivota dostat.