EDERA: já bych se s tím asi tak nestresovala. člověka stejně nevychováš k tomu co fakt nezvládá a má na toto děravou pamět.
pokud bych měla kluka tak bych se snažila aby alespoň 1x měsíčně pomohl s věšením prádla, zametením bytu, umitím nádobí, uvařením čaje či nečeho takového. abych neměla pocit, že budoucí manželce dávám totálně neschopnou lemru. a věřím, že zamilovaný chlap, který se snažit chce se snažit bude a bude jen štěstí když malinké základy mu ta matka do hlavy vtluče. ale chlap s povahou chlapa asi nikdy nebude píglovat.
nevim jestli mám zkreslené mínění ale domnívám se, že kdo doma vlastní chlapa, který dokáže překračovat hromadu odpadků a stejně ji nevynese tak, že je to chyba té manželky. Dle mé zkušenosti je chlap tvárnej jen v době zamilovanosti a to se musí na 500% využít a já toho využila a jak se změnil oproti tomu k čemu ho vedla maminka.
a pak jako vzorek mám tchána. u nich též velela nějaká žena v domácnosti a chlapi ani nesměli nic dělat. jen sedět v křesle a čekat až jim někdo donese kafe. tchýně to nedokázala změnit a tak mu též nosí kafe, večeri, čisté oblečení atd....a on jen sedí a kecá. ale mě tím sral natolik, že jsem mu řekla, že má stejný počet rukou jako já a nic po něm uklízet nebudu. takže jen mě vidí v kuchyni tak se tam bojí i odložit špinavý talíř a radši hned všechno po sobě uklízí abych mu zase v něčem nevynadala. a to je mu prosím 65let.