• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEVERINEvýchova kluků a ostatních šelem
    Taky máte doma někdy vymalováno testosteronem, připadáte si jako kulisa v nekončícím seriálu Tom a Jerry a máte - oproti svým dřívějším představám i korektnosti termínu queer - jasno v tom, že kluci a holky jsou jinej živočišnej druh?

Pokud máte nějaký tip nebo trik, jak se s tím s lehkostí popasovat, nebo se jen rádi vypíšete s (občas ne zcela) lehký skutečnosti, tak jste tu více než vítáni.

doporučená četba:
    Sourozenci bez rivality
    Výchova bez poražených
    Jak žít a nezbláznit se
    Výchova kluků
    rozbalit záhlaví
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SANTAL: tak monitor mate ne? :-) a xbox s kinectem kolem sedmi ten s vetsim diskem
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    APRILMOUSE: Tak jo. Koukám se na to, pořízení takové hračky (set+TV +věšák na zeď TV) mě vyjde na 733,50. euro. Ehm...
    MINEA
    MINEA --- ---
    NICOLE: mam teda kocky odjakziva a zadne pradlo mi po kocce nikdy nesmrdelo/nevonelo. ani chlupy na nem nemam
    MEG: jsi statecna!
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    KEMAL: vím vím, synátor bohužel zatím hračky tohoto typu nechtěně "zničí", přece jen potřebují jemnější zacházení a ovladač od auta u nás dlouho nepřežil...nicméně menší model helikoptéry dostane na vánoce od mé sestry, má vydávat i zvuky apod, tak uvidíme :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ORIKA: jde koupit malý model helikoptéry na vysílačku, určený pro létání "in-door", stojí to tuším kolem 500,-
    MEG
    MEG --- ---
    NICOLE: Máme loveckého psa a roky jsme k němu měli i různé hlodavce. Naučil se, že domácí se neloví. Postupně ho přestali zajímat.
    MEG
    MEG --- ---
    TERRYNKA: Ona není na volno. :-)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    NICOLE: Já jsem měla kočky odjakživa, za svůj život jsem vlastně nebyla nikdy bez nich, až poslední tři roky, kdy mi umřel poslední kocour. Můj muž se od té doby snaží mě deptat, abych na tom už netrvala, jenže já jsem prostě kočičí máma a hodně mě to trápí, že teď žádnou nemám.
    Na prádlo sral pes, to stejně voní tak den, možná dva, chlupů je po baráku stejně pořád kvantum, tak co.
    Jo, plánuju mít obojí současně. Pokud jde o možnost sežrání, momentálně by asi morčata byly v přesile oproti kotěti a do budoucna se určitě sžijí. Měla jsem jako dítě křečky, myši, morčata, papouchy atd. a kočky nikdy nic z toho nezadávily.
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    BLONDYNKA: kočky jsme měli leta letoucí, je to milounké a děti to milují, samotné se mi po tom občas stýská - ale pak si vždycky uvědomím, že čisté prádlo voní po čistém prádle a ne po kočce - a sentiment mě přejde

to budete mít kočku a morčata současně?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    NICOLE: Já mám zvířátka ráda, ale musí mít maximálně čtyři nohy. Zjara jsem donutila muže, aby dovolil dětem morčata, teď ho dusím za účelem pořízení kočky, to spíš pro něho je to utrpení :-) Snad se tím ovšem vyhnu substituentům v podobě pavouků atd. :-)
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    Děsíte mě. Zatím jsem všechny pokusy o zvířátka odbyla klasickým "až budete velcí a budete žít ve svém bytě, tak si dělejte, co chcete". Ale budu-li někdu postavena před nutnost volby, pak volím toho koně, toho lze mít aspoň na jízdárně a ne doma.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    MEG: jít proti mě cokoliv z čeledi pavoukovců velikosti dlaně, taky bych zkameněla. Napořád :-)
    MEG
    MEG --- ---
    BLONDYNKA: oommmm, oommmm,..... už neječím. už kamením. :-)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MEG: Nic proti tomu, ale kámošit se s nima nechci. Už představa, že to po mně leze, mě nutí ječet a skákat na stůl :-)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    NICOLE: mohl by i předčit, má víc nohou a tak :-))
    MEG
    MEG --- ---
    BLONDYNKA: velikosti vzrostlého našeho evropského sklípkana. Dneska je to holčička jako dlaň. :-)
    MEG
    MEG --- ---
    NICOLE: on si ho pořídil sám. je to vášnivý chovatel. skoro všeho. :-)
    BLONDYNKA: jsou to nudný poserové :-) bližším seznámením došlo k jisté demytizaci pavouků.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MEG: "malé pavouče" :-))
    MEG
    MEG --- ---
    BLONDYNKA: Když jsem před asi dvěma lety našla omylem doma v krabičce první malé pavouče, tak jsem ztropila scénu dle scénáře "Pavouk nebo já!"
    .... Nebudu to natahovat, zůstali jsme oba. Docela jsem pokročila v léčbě své arachnofobie. :-)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    NICOLE: Umí děsně rychle utíkat (pro mě ovšem hodně špatná informace :-)))
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    MEG: náš syn má na wishlistu již delší dobu na prvním místě helikoptéru, tak přemýšlím, čím by se tohle dalo substituovat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam