THURINGWETHIL: Ona ta průprava fakt nebude úplně marná. Naši chlapci se taky mydlej. Je jim dva a půl. A pokud nemají vybití, nudí se, tak se začnou pošťuchovat. Nenechávám je a je fakt, že já plácnutí oplatím taky plácnutím, ale zas tak moc to neřeším. Každej má svůj způsob, jak toho druhýho dostat. Jeden je silnější, druhej zase mrštnější. Nicméně mají k sobě vztah "svýho bratra si zmlátím sám" a já jsem za to vlastně ráda. To, že to má i svoje dobrý stránky, je vidět na tom, jan fungují v jeslích. Potkala jsem v šatně nějakýho tátu s omláceným chlapečkem a ten mi říkal, že ve třídě mají nějakýho malýho zloducha, který mlátí ostatní děti. Byla jsem překvapená, protože kluci si nikdy z jeslí nepřinesli ani šrám. Ptala jsem se nato sestřiček a ty mi říkali, že naši kluci nemají s tím chlapečkem vůbec žádný problém. Prostě jsou od malička zvyklí nenechat si nic líbit. Umí zareagovat, když je někdo praští, není to pro ně překvápko. Chlapeček agresor si na ně takhle vůbec netroufne. Ví, že by to slízl.
Ale zase naši kluci nikomu dalšímu neubližujou, pokud se s někým nedostanou do křížku. Takže to, že se mydlej, neznamená automaticky, že jsou agresivní vůči sobě i okolí.