• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    UNDERWORLD: anebo Halika?
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    350 new prispevku o nicem.
    Tak k tematu, koho budete volit v prezidentskych volbach 2018 - Klause nebo Zemana?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    hodne se tu zminovalo slovo bilderb*rg, ale mam pocit, ze ve skutecnosti spoustu lidi netusi o co vlastne jde
    Daniel Estulin na ČT - Bilderberg - české titulky - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=QftIJi3layQ
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    PREVIT: The Last Troll od Zemanovcu, zapomneli ho tady v diskuzi :(
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY:
    JOSEFDRUHY: Jsi trapnej.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Omlouvám se za překlep...měl být řečen "ministr zahraničních věcí". Děkuji.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Mám pocit že tem zustala díra po odbornici(myslím tím volné místo) a zatím to vede Sturmbannführer Nečas....
    LALINA
    LALINA --- ---
    eeee ani tedka nevím, kdo je ministr obrny...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Koukám na televizní zprávy a jsem rozčílen...

Otevřený dopis vládě

Pane předsedo vlády, žádám, aby jste se zasadil u české televize, vždy když se objeví na obrazovce ten koktal-žvatlal ministr obrany, aby to jeho nesrozumitelné žužlání bylo opatřeno písemným překladem, tj. titulkama na spodním okraji obrazovky. Mám na srozumitelné informace právo. Děkuji.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: :))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Nebo dokonce...si tvůrci podobnejch průzkumů zemanou
    LALINA
    LALINA --- ---
    STEPNI_VLK: ale jdi ty brepto:-))
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    LALINA: A já se zase trochu divím, že se diví zrovna Lalina, kterážto tady má bezkonkurenčně nejvíc příspěvků..
    LALINA
    LALINA --- ---
    KAILASH: proventa rostou, jak si tvůrci podobnejch průzkumů zamanou
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    LALINA:
    TARMAQ:

meli byste vykouknout z virtualni bubliny. A cim bude dele tato vlada u moci, tim vice ta procenta narostou...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TARMAQ:
    To nebude tak hrozný, spousta lidí to tam pere v dojmu z té volby, takže bych u socana tak 5-10 odečet, ale u komouše možná 2 přičet, voliči komouše se tim moc nechlubí(zvláště pokud jim te co se ptá připadá podezřelej).
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LALINA: ČSSD Komáři jasný s tím se počítalo a ostatně i s posílením Top 09 po Velké Prohře Punkáče Karla,jistě že se nyní začne převelice troubit na poplach starým osvědčeným stylem "..hlavně aby nebyli ty komunisti" a veškerá crew kolem S. a dříve kolem Havla začne ječet o dalším roce 48,njn "lůza z paneláků","socky" a ti co si nemíní "utahovat opasky" vystrčili drápky,).

TARMAQ: Mě to teda nepřekvapilo vůbec,pouze lehká předzvěst věcí příštích,)

ZCR: Naprosto není nutný někoho zaměnovat s jeho kampaní,nevolitelná persona, ta kampan-z hlediska řemesla na 1-mu pouze pomohla problém byl že to prostě nestačilo
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SHM8:
    To nevychladne nikdy, jakmile otevřeš krabici s mixérem už to do ní nikdy nenarveš zpátky, maximálně to necháš čumět ven zvykneš si na to že čumí ven ale kdykoliv s ní hneš znova se to vyvalí :-)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Ono je to tím, že tady se to liší.
    KS-existuje kandidát(kterýho lidi berou jako člověka, leckdo kdo tam prskl MZ proti KS vůbec nic nemá), pak existuje kampaň, pak tam máš TOPku který je předsedou a v který je demon Kalousek a vládu kde místopředsedí a zahraniční a která dožrala už taky dost lidí tim co dělá a jiný tim co nedělá(takže si každej jeho nevolič muže vybrat proč ho nevolit, stačí když mu vadí jedna z těhle věcí, a to pomíjím pitomce kterejm vadí třeba jak mluví, sám mám vadu řeči(ř) ale to jsem vyřešil slovníkem kde ho použiju jednou za měsíc a tak vím o čem to je), u lecčehos je vidět že za něj něco dělá jeho okolí.
    MZ-existuje pouze osoba, která stranu, kampaň,průšvihy,chlast etc. má integrovány v sobě a je to vnímaný jako jeden vitální a všeobjímající silný zplozenec pekel který jedná jako jedna bytost a kterýmu jeho volič některou tu vlastnost nebo všechny odpustí nebo mu až tak nevadí protože jiná část toho monstra řiká že třeba nebude stavět mešity nebo myslí že přidělá Kalouskovi vřed na stěně žaludeční a to se mu líbí a švih tam lístek.....

A hledat v tom nějakou logiku..........
    A to pominu, že kdyby se nepovídalo voliči MZ od začátku-jakkoliv slovy nikoliv KS ale lidí který využili volby k vybití svejch flustrací a tlačilo je ego, že je blbec,hovado a lůza, dopadlo by to možná jinak.Osobně se mne teda nenapadlo když sednu za stůl k jednání nenapadlo jako první říct protistraně že je primitivní upocenej blbec a pak od něj žádat aby ustoupil ze svejch pozic a kouknul se na problém věcně bez emocí :-) a vcelku totéž žádám i od svých "fans" který se mnou tančí hru u stolu....
    SHM8
    SHM8 --- ---
    mě by zajímalo, jestli to tu vychladne po slibu, nebo kdy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam