• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    tak pojd mi hop, roztrhame si obcanky, zrusime senat, hrad prodame...
    ja bych teda rek, ze havel byl proste v tom nejakem lidskem obraze skvelej (i kdyz vezen v mercedesu atd.) - jenze na dlouho dobu a od revoluce to asi zustane jedinej *slusnej* prezident, chybu VK sme si holt jeste neuvedomili, proto ted dostanem do tela od milouse, mezi tim si zas primou volbu zrusime a priste uz budem v klidku, jen tomu divadylku budem prihlizet s popcornem z rozku

coz je vlastne moje dalsi otazka do pranice, co vy na Senat? treba/netreba? dalsi kontrolni bod neceho? jenze nepotrebujeme mi kontrolovat kontrolory dalsima kontrolorama a porad do haleluja? nejsou to jen dalsi teply koryta pro ty, co uz sou v PS za duchodce?
    LALINA
    LALINA --- ---
    RANITOMEYA: nezosobnuju, proto říkám báťuška prezident. Mě se nelíbí prezident jakožto jediná první a poslední instance amnestie a vůbec čehokoli jako dobrej nápad, at už tam sedí jakejkoli páprda.
    RANITOMEYA
    RANITOMEYA --- ---
    LALINA: Lálino ty jseš fakt ženská... Copak ti tady připadaj ty lidi, jako zastánci Klause? Já, kdybych nechtěl vypadat, jako Dragon, bych ho taky nejraději očastoval pěknými slůvky a moc se těším, až vypadne. Jediný, co mi kazí radost je, že tam po něm přijde Medvěděv err.. teda Zeman :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Sakra tady to tedy jede....
    Heleďte když jsme u těch milostí, napadl mne zlepšovák.Když dává president někomu milost(amnestii do toho nezahrnuju to je takovej způsob jak i chudýmu plebsu co na to nemá poskytnout adrenalinový zážitky na úrovni)tak proto, že je přesvědčenej o jeho tutový nevině a taky tim pádem jasně ví že v budoucnu ten člověk nebude konat žádný trestný činy(protože byl obviněnej či odsouzenej neprávem).
    Tak proč z toho neudělat když on nás muže pobavit amnestií taky trochu zábavy a neprosadit do zákona, že když omilostněnej člověk dál bude konat zlo a bude za něj odsouzenej tak zbytek původního trestu za něj odsedí president až mu skončí období bez možnosti omilostnění, a bylo by vyřešeno.
    :-)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    LALINA: Mě z tebe jebne, jaký zastánci báťušky prezidenta??? Začínáš znít trochu jak moje žena, vkládáš mi do úst věci co jsem v žádném případě neřekl, nemyslím si a dokonce jsem jasně někde řekl opak. To už si zapomněla co jsem psal předtím o Klausovi a o tahání za záchranné brzdy a jejich následné rušení???

A jestli se se mnou neshodneš ve výchozích pojmech, tak mi prosím řekni jak a kde, a zkus to podložit argumenty které berou na vědomí argumenty moje, a alespoň minimálně logickým způsobem jim odporují. Prostě aspoň trochu naslouchej tomu co říkám, a řekni PROČ s tím nesouhlasíš.

A varuju tě, jestli ta diskuze začne ještě trochu víc způsobem argumentace ( logičností ) připomínat manželskou hádku, uteču jinam :)
    NEENA
    NEENA --- ---
    CHORCHE: tak zalezi, kdo plati jaky pruzkum ze.. to uz imho s odrazem reality nema co delat..a media - stacilo by to dat do skupin dle vlastniku - Ringier Axel Springer a mafra vlastni skoro vsechno krome Práva..
    já si vybírám na netu podle autora treba .) ale zajimalo by me spis jaky zdroj ma nejmin lzi na objednavku ci nepodlozenych polopravd :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CHORCHE: ale jak je libo, uděláme anketu, večer
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LALINA: tak ja cekam, ze se k tomu nekdo taky vyjadri (tim padem pribydou ta jmena webu), ale anketa, pokud nebude hlasovat 10, mi muze rict i neco dal, jakoze je nejctenejsi Blesk i mezi nyxaky, neboze si postacime s ihned/idnes, proc hledat vic, prectu zaklad a sam si udelam nazor... samozrejme diskuze k tem mediim, co se tyce politiky asi uvitam, nebudu nutit (to se mi zdalo zbytecne zminovat) :))
    ja to asi uz zminoval, ja momentalne pocituju nejakej odpor k mediim, rostouci, asi uz dosahl toho, jaky citim k politikum
    taktez tam nemusi byt marne - nectu, koukam na Vecerni zpravy v TV
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak to by byl asi lepší prostý dotaz, na který dostaneš konkrétní odpovědi (doufejme) než anketa, ne?
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LALINA: no a to treba vubec neznam... treba do vecera jeste nekdo s necim pribehne (nezastiram, chci si proste zjistit, co mam k dispozici, a zajima me nazor, co vidi ostatni za prinosne - chci odfiltrovat takove ty pisalky z Maximu a jine kejhaly)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tyjo ale to by byla anketa na tejden rolování záhlaví...
    LALINA
    LALINA --- ---
    CHORCHE: já lovím v týhle žumpě

Právě dnes - Zpravodajský přehled - ekonomika, sport, technologie
    http://pravednes.cz/#!home
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LALINA: spis konkretni servry... samo tam muzes dat i Blesk, treba to tam nekdo zere jako doplnkove granule ke sve zdrave strave, nevim
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LALINA: do vecera si to promysli, co se da cist na netu, je tech webu 10, 20? mam to na mysli takhle - zminil sem jich x... urcite ne vsechny, dopln... a znit ve smyslu... hm Ktera internetova media povazujete za (ted me seres) hodnotna svymi prispevky o politice/ktera sledujete pravidelne? (vesmes me zajima, kam jit, kdyz se vratim po tydnu, ci mesici odnekud a chci si doplnit info, ne na jake linky klikam z diskuzaku)
    (a samozrejme vic moznosti, cca 3?)
    LALINA
    LALINA --- ---
    DAVIDO: já se s tebou prostě neshodnu ani ve výchozích pojmech, takže to nemá cenu. Nechtěla jsem ostatně vést ani tak diskusi, jako spíš pochopit, jak zástánci báťušky prezidenta uvažují a snad jsem to pochopila. Díky.
    LALINA
    LALINA --- ---
    vyjmenovat média nebo je nějak sesunout do množin
    jako je :
    seriosní média
    bulvár, co si hraje na seriosní média
    bulvár, co si na nic nehraje
    sociální sítě
    servery
    křišťálová koula a tak nějak?
    LALINA
    LALINA --- ---
    CHORCHE: takže jak by ta anketa měla vypadat, šéfe?
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    LONESTAR: Není to marný, ale už si taky říkám "vyděržaj pioněr" :)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    otocme list, co hodit anketu na tema Media? ktera sledujete z duvodu nejake politicke hodnoty? (aktualne, idnes, lidovky... pravo, britske listy a todle) - ja vetsinou chytim neco po nyxu, kliknu pak i na nejake clanky kolem, dle titulku, ci na tiscali (lezu tam na mail), kde sou strucne, 1 odstavcove... ale osobne nesleduju idnes atd., nejak sem nenasel nic, co by me bavilo cist denne, ci co by mi prislo jako vazne dobre, stabilni, ci bych k tomu inklinoval svymi nazory??
    pak me treba ted prudi idnes, kde uz uvadi kolace, jak dopadnou volby do PS za rok - co to kurva je? to muzu taky, vestet ze sve prave koule... dyt u nas, s nasimi volici, to nejde rict ani mesic dopredu a ty agentury se myli hodne, letos uz se za to do ne i kdekdo navazel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam