• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    RANITOMEYA: k te casti smer Lopik - Milous je porad jejich Cestnym predsedou.... - pokud si to mel neprimo na mysli, ci ty otazky byly recnicke, mazu se... spolecneho to bude mit more, kdyz mu vedli kampan a dela si z nich poradce - toto sou takove vyzvy, ze se na to nebojim sazet levou kouli (ne proto, ze by mi porad jeste zbyla aspon jedna:D)
    RANITOMEYA
    RANITOMEYA --- ---
    STEPNI_VLK: Tak s tím samozřejmě souhlasím (diskuse za každou cenu) a rozhodně bych si to nepřál a z toho, že tenhle klub se jmenuje tak, jak se jemnuje, nikoho "neobviňuji". Jen jsem předložil nápad :)

LOPIK: Neni možné, že (nejen z důvodu) když ta strana má pořád v názvu Zemanovci, že ty lidi ho s ní budou mít pořád spojeného? Koneckonců, neni on pořád tak nějak maskotem strany a symbolem "jejího vítězství"? I když to s tím nemusí mít nic moc společného.. Abychom se nedivili! :)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LOPIK: no me spis prijde, ze je dela vic medialne viditelny atd., ono se teda ti jejich sefici mit spatne nebudou, i kdyby to PS nedopadlo
    resp. nejakym zpusobem mi prijde, ze diky vetsimu medialnimu zajmu po nem je to vic vynasi...
    s tou konfrontaci s cssd souhlas, ale i tam uz dost lidi vidi nejake brontiky a jen prepinani leva/prava, porad bida - takze ta moznost dat sanci levejm SPOZ se dost nabizi

MANFRED: pekna druzba :) du studovat, ani nevim, kde to je...
    ale dalo se cekat, ze i Milous popdori kamose, preci nebude blbej a delat vyberko na to ci ono, kdyz todle sou provereni borci ;)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHE:
    A jéé, tak to bude zajímavý...že by jsme se dočkali slušochodu? Tyhle dědky co podnikali za komunistů s privilegiema a budovali výkladní skříně socializmu ty nemusim už vůbec, myslim že dost jsme si je užili....
    SLUŠOVICE Paleček - Janík live - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=V4OcvgDLbAA
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    RANITOMEYA: Psal jsem AFRAMovi před týdnem a doposud žádná odezva, tak nevím. Na druhou stranu, nemyslím si, že tu musí probíhat diskuse 24 hodin denně za každou cenu. To pak většinou stejně končí těžkým OT. Uvidíme, buď to tu časem umře definitivně, nebo se to nějak vyvrbí..
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    SPOZ chybělo minulý volby asi 0,4 procenta, ale je fakt, že je asi každej volil jen kvůli Zemanovi.. Teď když bude prezident, tak ten důvod dostat ho zpátky do politiky už není, nebudou to mít lehký, ale jde zas o to, jak to dopadne s nima a ČSSD.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Aktuální zpravodajství | Zeman bude spolupracovat s legendárním šéfem družstva Slušovice | Tiscali.cz
    http://zpravy.tiscali.cz/...n-bude-spolupracovat-s-legendarnim-sefem-druzstva-slusovice-209220?utm_source=tiscali&utm_medium=email&utm_campaign=newest

tak na chvilku zpet za Milousem - legendarni Čuba je zpet (samozrejme clen SPOZ) - si tak rikam, ze Milo tim vsim defakto udela(l) ze SPOZ asi Parlamentni stranu, co se pristiho, Supervolebniho, rocniku tyce

link z tiscali, ono je to stejne prevzato od CTK... sem teda CTK mel za vic... faktickej zdroj informaci, ze si dali klobasu a potykali si, to je fakt zajimavy, precet sem jen dalsi odstavec o nicem (ma nevrazivost k pisalkum stale roste... zajimave)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    RANITOMEYA: ... já že dokola melu to samé ? 20 let už opakují to samé naši poslanci, naše vláda, a sliby našich stran : jak zakročí, jak vše napraví, jak to vylepší...jak...; myslím že i pro mě nezbývá jiná možnost než dalších několik let říkat to samé, tj. bojovat proti zlu a proti bohatým.
    Já tu melu (?) ..naopak tu všichni melou na jedno kopyto to samé a když to shrnu a udělám si globální dojem, "o čem", je to bla-bla-bla, bez hlubší myšlenky.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Aktuální zpravodajství | Chaloupka z Věcí veřejných se znovu postaví před soud | Tiscali.cz
    http://zpravy.tiscali.cz/chaloupka-z-veci-verejnych-se-znovu-postavi-pred-soud-209187?utm_source=zpravy&utm_medium=article&utm_campaign=read-next
    hehe ty VV sou fakt srandovni - jenze s tou transparentnosti a mediama co tu mame... kdo ma cemu verit?

hypoteticka otazka, do jake miry nas media manipulujou na zakazku (neci zajem) a do jake nas manipuluji jen aby mely na chleba, at uz rikaj cokoli?

a nemuze todle skoncit nejakou krizi, ve smyslu inteligence/elita naroda se necha ukopat, prijme tuhle moralku a nebo naopak se bude snazit vymezit a dostat se od toho vseho jen co nejdal?
    zadnej jakoze PUČ neprichazi v uvahu, ti cisti budou pospineni, ci zabetonovani do sudu... jak to tu posledni leta je, tak jen Krasa strida nadheru (omlouvam se, zni to dost skepticky...)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    RANITOMEYA: kdyby radsi taky venoval 30% na charitu nez na honeni vlastniho brka - nejvtipnejsi tam je nejvetsi vytka a tou je, ze tam vlastne moc nepise, jen neco znovu ci poprve otisk :D

Aktuální zpravodajství | Bulharská prokuratura doporučí odebrání licence Skupině ČEZ | Tiscali.cz
    http://zpravy.tiscali.cz/bulharska-prokuratura-doporuci-odebrani-licence-skupine-cez-209202
    Podrobnosti připravujeme. --- todle zni taky vtipne a jak nekdo pred tim rikal, hlavne at mame nejakou zpravu prvni, ale vlastne tam o tom nic neni, kvalitni
    RANITOMEYA
    RANITOMEYA --- ---
    Jeden komentář:
    Druhý svazek Institutu Václava Klause: Jako obvykle o vlastní důležitosti | Česká pozice
    http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/druhy-svazek-institutu-vaclava-klause-jako-obvykle-o-vlastni-dulezitosti
    Doporučuji i ten předcházející :)
    RANITOMEYA
    RANITOMEYA --- ---
    RANITOMEYA: Jinak teda, já vás tady docela rád i jenom čtu, což teda diskusi samozřejmě moc nepřispívá. popravdě ne vždycky mám ale na danou problematiku jiný názor, nebo jenom nějaký názor. A psát, že chduí jsou chudí a bohatí bohatší...
    Pak taky možná název diskuse. Přeci jen, prezidenstká volba už proběhla a i když téma tohohle klubu už je jiné, název tvrdí pořád "debata o volbě prezidenta". Což nemusí být "lákavé" pro nové diskutující :) Druhá věc, politických klubů je tu dost. I když mnoho z nich má své fanatické hard core, takže se tam vlastně diskutovat nedá..
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHE:
    Ono ačkoliv nás to docela sejří, tohle je asi obraz toho jak dlouho vydrží revoluční nadšení:-)
    RANITOMEYA
    RANITOMEYA --- ---
    No jo no.. Volby skoncili, Zeman zatim potajnu nekde kuje pikle... A co jsme vyhnali Lalinu, je to nuda. A Josef opakuje porad dokola to samy.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MANFRED: naja, jak to vypada, tak muj klub se jen tak nezalozi, moderovat se to tu neda... a my 2 si muzem napsat kazdej vecer 2 vzkaziky

Aktuální zpravodajství | Pohřešovaný ruský poslanec byl zabetonovaný v kovovém sudu | Tiscali.cz
    http://zpravy.tiscali.cz/pohresovany-rusky-poslanec-byl-zabetonovany-v-kovovem-sudu-209185?utm_source=tiscali&utm_medium=email&utm_campaign=newest
    mno...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHE:
    Já taky ne, já tim jen šetřim za dochtora, když mne trápí zácpa:-)
    Hlavu a patu to má(konečně vždyť ty vznosný a líbivý kecy byly to jediný, co po nich po minulym účinkování ve vládě zbylo..teda mimo podivných obálek s půlmelounama a podobnejch věcí běžnejch v naší ekomafii ale poněkud nepřijatelnech v politice.Ono ale jak postupně klesá olitická kultura, za pár let to bude normál a každej politik se bude divit, co se nám na tom nelíbí).
    Tentokát z toho leze, na rozdíl od minulý urnašou, kdy bojovali protivá korupci a dinosaurum, aby pak jedno dělali a s druhejma si kecli na židli a směle se strkali u koryta, boj proti zlýmu Babišovi, co dělá drahý potraviny a jinejm nekamarádskejm podnikavcum(možná nějakej problém s placenim výpalnýho či držhubnýho?:-).Jak na to jinak koukám, tak provedl upgrade blondýn na level 02(doufám že zase nějaký perverzně šukezní ačkoli nemodelky) a tahne se do kampaně s tim, že ho vlastně zlí vyšoupli z vlády protože moc bojoval za chudý zbídačený lid a ted má jasný právo a nárok na druhou šanci(snad ne, jinak nám parlament zase bude zaplňovat nějaká podivná nová strana-tady jsem zaslechl takovej názor, že když už bylo jasný že dál už nemužou ve vládě strašit, protože to bylo děs a hrůza, tak to po dohodě takhle rozsekli s tim že VV se zachrání u voličů a Lidem to nějak vrátí po dalších volbách v podobě teplofleků-teda těm co budou neschopný a nevyroběj si je sami.
    Tak jsem z něj docela zjevenej, protože jestli má pravdu a lidi jsou fakt tak pitomý že mu to sežerou tak už nevim co si myslet......
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MANFRED: kiks je ze u nas uz je nemuzes poslouchat, samozrejme o sobe to nejlepsi a o jinych to nejhorsi... kdyz to neni jak Zele kop sem, kop tam, co mi kdo napsal... nebo grebenicek, tak to vetsinou ma hlavu a patu a tendence te rpesvedcit, ze on je fakt ten Dobrej...
    tzn. ja na ty agitace moc nejsem
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Tak zrovna hřímá Bárta svým mužným hlasem na ČT 24 ty svý bludy:-)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    http://zpravy.tiscali.cz/fischer-dluzi-8-milionu-a-leti-si-na-dovolenou-chrenek-nezaplatim-to-209163
    zdroj CTK (na tiscali nastesti nic sami nepisou) - to je zas sranda... nekdy si rikam, co ti tydyti hlasajici o moralce apod. vlastne jeste neporusuji, tudiz se nedivim, ze Zele po tom svem fiasku odlita na x tydnu do pryc
    tuneldedek podkop duveru ve spravedlnost, tidle mocichtivi debilci zas podlomuji ten zbytek - k cemu zakony, kdyz ti, co je vymysli, je sami totalne vomrdavaj?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam