• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Tak mne napadlo, když už jsme teda u tý tolerance a tak podobně, že se musim kouknout co je s Alwim. To je postava, která by sem bezva zapadla.Pokud tady už tedy někde není, ale to bych si ho už všimnul....
    Někdy v minulosti asi tak před 30 lety se vytratil do ameriky, dneska předvídá konce světa, hroucení systému a podobně, za všechno mužou komunisti, kryptokomnisti a bolševici..a je s nim docela dost sranda.
    Už ho honím po netu, pokud se mi podaří-nemá bydliště, nemá adresu, připojuje se přes vifiny a podobně(trochu paranoia), nedělá, obchoduje(většinou s noži a luky)........tak Vás potěšim.
    LALINA
    LALINA --- ---
    já pořád doufám, že SV nezblb úplně ( býval to celkem příčetný člověk, ale to byl, pravda, mladší.-))a pořád ví, co je diskuse a demokracie....a že nikoho trhat nebude, jinak prostě přestane být spolusprávcem..

jestli nevydýcháte mě, chápu, jestli nevydýcháte josefa, tak jste neschopní diskuse a netolerantní.
    Je občas fajn slyšet i to, co se vám slyšet nechce, věřte mi a pěstujte si tady různost, radím vám dobře...nikoho, kdo diskutuje a netroluje, nevyhánějte
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BONGI: Rozhodně si tímto počinem "vylepšil" původní poměrně slušnou demokracii těsně po revoluci ( euforie tvořit ; morálka na úrovni ) k obrazu dneška. HNUS to. Rozhodně si odradil ono stále větší procento lidí, aby nevolilo komouše, a to nééé že by je chtěli, je volili, ale na protest proti dnešnímu establišmentu ( vláda, pravicové strany, Parlament soudy atd. ) a nastolené novodobé morálce. Díky za propagaci kapitalismu "manifestem" prasečích hodů na Staré Myslivně.
    Bravo,...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: Nepatříte nááhodou k těm českobudejčákům, co k volbám nechodí, ale pak se probudí a nedemokraticky pískají na náměstí, že komunistku na post vedoucí odboru školství nechcou ? Vypadáte tak : hodně keců činy žádný. Kdo obrátil za 20 let kormidlo této společnosti ? Zlodeji, grázlové, korumpčníci a nedemokraté kterým vy přitakáváte a neděláte proti tomu nic.
    BONGI
    BONGI --- ---
    JOSEFDRUHY: Chce to udelat neco konkretniho. Ja pozval rodinu do Stare Myslivny na Konopiste, precetl si tam manifest napsany ve stylu jidelniho listku a rozhodl se pro nasledujici konkretni akci:

Predkrm:
    Čerstvý bio kozí sýr Marie Luisy se sušenými rajčaty, fíkovou marmeládou a čerstvou bagetou
    Polevka:
    Bull Shot – silný bažantí vývar s křepelčím vajíčkem a Sherry
    Hlavni jidlo:
    Obložená mísa podávaná při návštěvě německého císaře Viléma II. na Konopišti r.1914
    Mladá vepřová pečeně, pečená kachýnka ze dvora, zvěřinové kančí řízečky z lončáků, grilované srnčí, daňčí a kančí z konopišťského revíru, myslivecká zvěřinová klobása.
    Příloha:
    selské červené a bílé zelí, domácí, kynutý, zámecký a bramborový knedlík, šťouchané brambory

Omáčky: šťavnatý výpeček z pekáče a ke zvěřině neodolatelná šípková a starodávná švestková omáčka

Desert
    Zapečené habsburské horké maliny

Piti Pilsner Urquell 12° a Frankovka pozdní sběr 2007

Myslim, ze minimalne ctyri lide byli s vysledkem manifestu a jeho realizaci spokojeni. Mas stejny vysledek! :D
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LALINA: no jasne no, s vasi (rozumnej tvou a aframovou periodou), je to krok vpred, asi jako ty kroky v nasi PS...
    aha, uz sem chtel napsat, ze nas tu asi chcete nechat utlouct josefem - ale budoucnost je opet ruzova, vlk ho roztrha...

to je jedno, du zjistit, proc mi nebyla povolena ma vlastni diskuze (mozna znela spis jako soukroma?) - ale kdyz to neni povoleno, tak ti asi nikdo neda ani vedet, proc ... ? :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    hlídat to tu bude vlk- stepní vlk, který si myslí, že sem nepatřím, takže tu budte hodní.;))
    LALINA
    LALINA --- ---
    CHORCHE: nějakej všímavej. tyhle změn začaly dávno předtím, než jsem zmizela a myslela jsem, že to tak zůstane..ale dneska se Afram vzbudil a ...tak jsem holt tady, ale nebojte, nebudu se tu s vánma o ničem dohadovat, nemá to smysl.))
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    hehe todle je pecka - lali utekla pred 2ma tydny... dnes ji tu zahlidnu, pak aframa, a pak je Majitel klubu lali, co emigrovala - no tak ne ze by to nedavalo v lokal kocourkove smysl, ale... :D
    proc zmenit majitele klubu na nekoho, kdo tu taktez neni, ci spachal harakiri?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PACHATEL: Dokument je víceméně soukromá kausa, ale přečtěte si závěr, tam je zobecněno "jak" Klaus rozhejbal tu devastaci společnosti.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JOSEFDRUHY: precet sem 2 stranky, abych pokracoval, tak bych si musel vypichnout aspon 1 oko... to sou omalovanky?

JOSEFDRUHY: pecka, asi se hodne nudis, ja fakt nemam chut a ani cas cist 10strankove blaboly a hysterii - a to asi jako kazdej normalni okolo - potesil bys tim asi Fidela, ale jako timdle si zmenil co? HOVNO, VELEBNOSTI - jak tam sam nekde dole uvadis... (nebo jinde, sem se v tech dokundamentech zamotal)

ad. k tem komancum, me uz z toho brni usi... jiste, par jich tu je u koryta (sou cerveni jako modri), par je voli (ti vymrou) - ale kazdej politik tady zaklada cokoli na s Komunisty ne - tenhle populismus uz je trapnej, kdo to rika, si s nama vytira prdel, alebrz Je lepsi hovno obejit, nez do nej slapnout... a vy se tu v tech srackach jen valite

dokud tady politici a josefove budou jen kejhat, co by neudelali, tak je to o hovne... nejaka zmena nastane, az se tu zacne plnit nejakej ten Volebni program... z cehoz sou ale vsichni dopredu posrani, protoze je to vic prace a rizika, nez tady opijet Pepiky populismem ala RUDOSI NEEEEEEEEE !!!!!!!!!
    PACHATEL
    PACHATEL --- ---
    JOSEFDRUHY: hezkej dokument (necetl jsem), to muselo dat prace, ale k cemu to bylo dobre - vysledek?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: tak ukažte, co konkrétního jste udělal pro lepší společnost v české kotlině !!!!, já např. toto : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/h/h_100.doc ( zveřejněno 16.11.2009 )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: a co jste udělal pro demokracii Vy, pane ???, já před volbami aspoň toto : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/n/n_283.doc ; takže jsem měl názor s Jaklem souzvučný ( ještě dřív než ho řekl on-Jakl )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PACHATEL: ..ale daří ! Víc jak si myslíte. Kdyby nás jako já bylo víc, pak by to bylo dobré. Vy zde na NYXu podle rétoriky před měsícem ( či dvěma ) v kampani presidentských voleb jste spíš demokracii uškodili ( podporou zlodějů, korumpčníků, a jiných druhý lumpů tím, že jste hájili výkony ODS a vlády ).
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JOSEFDRUHY: toto me pobavilo, no je fakt, ze v more vecech Sam urcite ses... a pak jeste to o Technokracii

a pro zasmati:
    Co obvykle děláte o půlnoci ze soboty na neděli?
    Minulou sobotu jsem o půlnoci seděl v jedné chebské hospodě. Tuto sobotu budu o půlnoci vybírat na internetu příští byt. Příští sobotu o půlnoci budu mít s kapelou koncert ve Strakonicích.

Zbývá-li vám volný čas, je kromě pivní teorie a praxe ještě něco, čemu ho rád věnujete?
    Ve chvilkách masochismu pročítání internetových zpravodajství a komentářů.
    Aktuální zpravodajství | Jakl: Pomlouvání Klause mělo scénář už od léta. Přišlo by i bez amnestie | Tiscali.cz
    http://zpravy.tiscali.cz/...vani-klause-melo-scenar-uz-od-leta-prislo-by-i-bez-amnestie-209408?utm_source=tiscali&utm_medium=email&utm_campaign=newest
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY:
    Jeden hlas nestačí na změnu.
    Pokud je to hlas exploze tuny semtexu pod parlamentem pak ano:-)

Jinak nasranejch je nás tady dost už dlouhý roky, presentujou se tak i politici(před volbama)a děje se totální prd.
    PACHATEL
    PACHATEL --- ---
    JOSEFDRUHY: aha, takze ty bojujes verejnou presentaci nazoru pro sirsi okruh lidi. imho se moc nedari :)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PACHATEL: Jeden hlas nestačí na změnu. Nutno bojovat veřejně presentací názorů pro širší okruh lidí. Proti Klausovi jsem zveřejňoval svou osobní kritiku už 10 let. !!, např. zde : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/h/h_101.doc , občas od r. 2006 i intenzivně. Nejdříve lidi měli Klause rádi, nejméně do r. 2010, pak to s jeho reputací šlo s kopce,....já tomu přispěl svým dílem. Ano, vlna ostrých nálad proti jeho amnestii by byla určitě mírnější kdyby lidi nebyli nasraný přímo na samotnýho Klause, potřebovali to dát najevo, amnestie byla dobrým impulsem k tomu. Klasu hodně pokazil tu naši demokracii a nastartoval hnusnou ekonomickou morálku.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    Církevní restituce song (The Tačud Band: Píseň spokojeného faráře) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=hgRBC871-PU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam