STEPNI_VLK: citace : " Já myslím, že bychom se shodnout mohli. Minimálně na tom, že naše svoboda končí tam, kde začíná svoboda toho druhého."
reakce : Výborně. Je právě v tuto chvíli na místě vědět "kde končí-skončila" vaše svoboda tím, že "začala moje svoboda" ??? Čím skončila vaše svoboda, jak skončila vaše svoboda ? Opravdu to není řečnická otázka, ale opravdová, poctivá otázka, rád se dozvím odpověď (( v minulých dnech mi na otázky nikdo neodpověděl, ač vznikly z řečí těch jimž jsem otázku pak
musel položit )).
Anebo.. že by to bylo obráceně (?) : že svobodu ukončit mě proto, že potřebujete, aby vám začala svoboda ?
Zatřetí : tady na DISKUSNIM serveru nejde "o svobodu", ale o demokracii, o demokratický přístup v šech s vnímáním ohleduplnosti, a tolerance. Už jsem včera položil otázku : jaké jsou pro VLKa zásady demokracie ?, abych to věděl. Protože "jiný kraj, jiný mrav". A co "má být" demokratické jinde, tak nemusí být demokratické tady v tomto klubu.
Začtvrté : Ano, uznávám, že nekdy vyplodím lavinu příspěvků a čtenář je "znechucen", že to má číst. Možná je tu víc čtenářů, co je baví jednovětové diskusní projevy ve stylu bla-bla bez obsahu a smyslu, čili jen takový lehký pokec "o všem a o ničem". Pokud to tak je, že si tu zdejší chtějí povídat hala-bala o ničem, pak věřím, že jim vadím.
Zapáté : Uznávám, že moc příspěvků za sebou, a dlouhých, je moc a tak uberu plyn.
Díky.