• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    87HIGHFLYERCo se v kuchyni nepovedlo - špatné recepty, vaše chyby při vaření a domácí blafy z nich plynoucí
    Rozvařený knedlíky, tvrdý těsto, zdrclý omáčky, mdlý polívky, vysušený maso - začátky jsou těžký a i zkušený kuchař šlápne vedle. Buchty podle babiččina receptu jsou dobrý leda tak na dláždění silnic a nemůžete přijít na to proč? Nebojte se svěřit se svým vlastnoručním blafem a zeptejte se, kde je chyba. Vždyť to přeci vypadalo tak slibně a jednoduše. Poučení z vlastních i cizích chyb a výstraha ostatním. Nebo se jen pochlubte katastrofou na vašem talíři.



    jde to i líp
    [ Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ? ]
    [ JIDLOOO, ZRADYLKOOO...fotky drazdici chutovy poharky aneb slintaci klub :) ]
    [ VARIS-VARIM-VARIME - dost bylo hladovky ! ]

    a i výrazně hůř
    [ Spolek přátel Mistra Babici aneb čvachtající manžové -Tento recept mne napadl předevčírem. ]
    [ Gastropeklo ]
    rozbalit záhlaví
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ZUZKAOU: nemá, na mě má většina kuchynských přístrojů alergii, takže i po přidání stejných surovin, jako dá někdo jiný, mi z nich vypadávají naprosto abstraktní věci :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    APRILMOUSE: a nemá se to vařit třeba ve folii, jako karlovarský?

    Jinak z posledních pokusů - kysané makové mléko je strašně hnusné. Čerstvé celkem jde, na to že je to náhražka, ale po zkysnutí nejen že nedostatkem bílkovin nezhoustne, ale ještě chutná fakt strašlivě.

    A dýňová zmrzlina sice ještě na kompost neputovala, ale v tom mrazáku tvrdne už taky pár týdnů...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    to uz byl ten lepsi stav, z pekarny jsem to "vysypala" takhle

    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    tak ja sem hodim prvni obrazek :-) to jsem se rozhodla udelat kynutej houskovek knedlik (testo v pekarne). Nic se nemuze pokazit, ten recept delam furt! Rekla moje sestra... :-) jako ve vysledku to bylo jedly, ale ten prubeh..... ten prubeh!

    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    GALE: chce to riznout trochou psenicny mouky, staci malo, pak to bude mit lepsi vysledek.
    GALE
    GALE --- ---
    A další... Celozrnná špaldová mouka je fajn, je zdravá, jsou z ní skvělý palačinky. Ale ne mazanec. Těsto normálně vykynulo, bylo upečeno, ale výsledek tvrdej jak šutr, drobil se a lámal. Chuťově výborné, ale ta prezentace nic moc.
    GALE
    GALE --- ---
    Tak hned nahodím první, ať se nezdržujeme.

    Nenapadlo mě, že v kyselý vodě brambory neuvařím. Dělala jsem zelňačku dle Pokladů. Dočetla jsem se, že mám přihodit nakrájené brambory do polívky a vařit. A tak jsem vařila a vařila a vařila... Pak jsem brambory vylovila a uvařila je zvlášť a vrátila.
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    uz to teda neni takova hruza jako driv, ale predpokladam, ze budu pravidelny prispevatel ;]]]]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam