DARJEEL: neslo ani tak o demony, zase tak moc neprijemne to nebylo (predavkoval jsem se takto prave protoze to hafo prijemne bylo), ale bylo toho nakonec mnohem vic nez jsem planoval a nechtel jsem aby doslo na nejaky krizovy scenar, co se telesna tyce.
s kotvenim ve standardnim psychedelickym prostoru uz nejake zkusenosti mam, ale tenhle silny DMT-like zazitek me posunul na uplny zacatek :-)
VKLF: mliko jsem tam hodil pro zjemneni najezdu (me THC uklidnuje), fungovalo to jak jsem ocekaval. ale ta myslenka "tahle euforie je uplne super, ale nemam tolik casu abych se ti k ni pozdeji znovu dopracovaval, takze do sebe rychle hodim dalsich 50 a urcite to bude jeste lepsi a jeste se stihnu normalne vyspat" mela nebyt :)
po techto zkusenostech, hlavne po te tristovce, uz docela dobre chapu tu znamou poucku co delat s intoxikovanym clovekem, a to sebrat mu vsechny drogy z dosahu... nerozumim tomu zcela proc, ale tento zkrat "uz se mi to nelibi, a prave proto toho sezeru jeste vic" se proste obcas vyskytne.